Jobbsafari är en del avschibsted logo

Ssk arbeta extra

AdeFar AB · Göteborg · Ansök senast 19 nov.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om oss

Gårdsten Vårdcentral & BVC är en relativt ny då den öppnade sina dörrar 1 mars 2018 och vi har idag ca 4000 listade patienter. Gårdsten Vårdcentral och BVC drivs i privat regi på uppdrag av VGR. Vårdcentralen växer och är under kontinuerlig utveckling och har nu även jouröppet helger.

Gårdsten Vårdcentral & BVC är en väl fungerande enhet med ca 4 000 patienter. En positiv arbetsplats med engagerade medarbetare som arbetar för ständig förbättring.

Personalen är kompetent och har erfarenhet. Vårdcentralen driver akut verksamhet, dropp-in och planerad läkarmottagning, samt sköterskemottagningar med Diabetes, Astma/Kol, Hypertoni och BVC med ca 300 listade barn.

Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete i en kreativ och mångkulturell miljö.

Om tjänsten

Som sjuksköterska hos oss kommer du i första hand arbeta på vår journmottaging under helgerna med sedvanliga arbetsuppgifter tillsammans med ansvarig läkare

Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktigt från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska gärna med vidareutbildning öppen hälso- och sjukvård.

Du har ett intresse av att arbeta på en växande vårdcentral och med patienter som kommer från hela världen.

Vi värdesätter personliga egenskaper såsom förmåga att arbeta självständigt, ett professionellt förhållningssätt och god samarbets- och organisationsförmåga. Du bör även vara ansvarstagande samt ha initiativförmåga. Att tycka om och trivas med utveckling av verksamhet samt arbete kring ständiga förbättringar är en förutsättning för att du ska trivas hos oss.

Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet och egenskaper såsom god samarbets- och, initiativförmåga samt flexibilitet.

Arbetsuppgifter:

Alla för verksamheten förekommande arbetsuppgifter för sjuksköterska på vårdcentral.

Kvalifikationer:

Legitimerad sjuksköterska gärna med specialistutbildning i öppen Hälso-och sjukvård Tidigare erfarenhet är ett önskemål men inget krav.

Övrig information

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AdeFar AB

Placering

Göteborg

Kontaktperson

AdeFar AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons