Jobbsafari är en del avschibsted logo

SSE söker en projektansvarig till Malmö

SSE söker en projektansvarig till Malmö

SVENSK SJÖENTREPRENAD I MALMÖ AB · Malmö · Ansök senast 5 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om verksamheten   
Svensk Sjöentreprenad AB är en del av MarCongruppen AB. Vi inriktar oss på nybyggnation, service, underhåll och utförande av projekt i anslutning till vatten. Inom detta område erbjuder vi byggnation och eller underhåll av bl.a. hamnar, kajer, bryggor, fyrar, broar, kraftverk m.m. genom ett unikt och mångårigt samarbete med anläggnings och förvaltande företag kan vi erbjuda ett brett kunnande inom dessa områden via våra verksamheter i Stockholm, Härnösand, Göteborg, Sölvesborg, Luleå och Malmö. Läs mer på: www.sse-ab.se

Svensk Sjöentreprenad AB söker projektansvarig till sin verksamhet i Malmö.
Svensk Sjöentreprenad AB är ett av landets största och äldsta marina anläggningsföretag och har varit verksamma inom undervattensentreprenader sedan mitten av 1980-talet. Till vår verksamhet i Malmö söker vi nu en Projektansvarig som vill vara en del av företagets fortsatta tillväxt.

Vill du vara med och bidra med din kunskap i komplexa anläggningsprojekt med marin karaktär och till ett hållbart samhällsbyggande?

Om tjänsten
Vi söker Projektansvarig med några års erfarenhet från betong/grundläggning/anläggning och som vill leda våra projekt i marin miljö. Den primära uppgiften är att driva våra projekt och leverera detta av hög kvalité till Svensk Sjöentreprenad AB kunder.
Som projektansvarig på Svensk Sjöentreprenad kommer du att driva hela processen i dina projekt. Rollen som projektansvarig ger dig stora möjligheter att arbeta med olika typer av projekt med varierande inriktning och storlek. I Svensk Sjöentreprenad kommer du också in i ett företag som aktivt satsar på att erbjuda medarbetarna utbildning och personlig utveckling. Arbetet är varierande med alltifrån att driva projekt inom renovering och nybyggnation av broar, kajer och sjöledningar till att tillsammans med våra erfarna dykare ta fram kostnadseffektiva lösningar för undervattensarbeten. Som projektansvarig driver du dina projekt tillsammans med personal som har den marina erfarenheten och/eller UE. Du driver processen, leder arbetet och har det ekonomiska ansvaret. Vidare kommer du att ha flera projekt på gång samtidigt.
Arbetet bedrivs i nära samarbete med övriga projektansvariga.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har några års erfarenhet i en ledande roll inom betong/anläggning eller grundläggning. Meriterande om du har erfarenhet från Marin verksamhet, Betong klass 1 och 2 samt Bas P/U. Du är tekniskt kunnig inom anläggning och har god förståelse för projekteringsprocessen.

Vi ser gärna att du har med dig följande:
  •  God kunskap av anläggningprojekt.
  •  Kunskap i entreprenadjuridik (AMA, AB och ABT)
  •  Erfarenhet från projektledning.
  •  Du har goda ledaregenskaper

Vi söker dig som är tydlig och har förmåga att hålla och skapa struktur. Vidare trivs du med många sociala kontaktytor och har en förmåga att skapa goda relationer. Därtill är du bra på att skapa engagemang och förtroende bland dem du samarbetar med. Du är kommunikativ och uttrycker dig väl i tal och skrift, såväl på svenska som engelska. Är du en flexibel och lyhörd teammänniska som drivs av att uppnå högt ställda kvalitetskrav i en spännande miljö?

Vad kan Svensk Sjöentreprenad AB erbjuda dig?
Vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter som projektansvarig där du får möjlighet att succesivt växa in i din roll och få mer ansvar och få större projekt med tiden. Du erbjuds att arbeta i ett spännande företag som präglas av en god teamkänsla och en familjär stämning. För att trivas i tjänsten ska du vara en person som utmanas och drivs av att arbeta såväl strategiskt som operativt. Du kommer att ingå i ett team av erfarna projektansvariga som arbetar med liknande utmaningar. Tjänsten är placerad på Svensk Sjöentreprenads  kontor i Malmö.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Svensk Sjöentreprenad AB med Isaksson Rekrytering Bemanning. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. För frågor kring tjänsten hänvisas till ansvarig rekryterare, seniorkonsult Jonas Bessing, jonas@isakssonrekrytering.se, 0736-264750.

Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering och Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SVENSK SJÖENTREPRENAD I MALMÖ AB

Placering

Malmö

Kontaktperson

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons