Jobbsafari är en del avschibsted logo

SSAB - Supply chain-utvecklare till SSAB European Graduate Program

SSAB - Supply chain-utvecklare till SSAB European Graduate Program

SSAB EMEA AB · Borlänge · Ansök senast 16 apr.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

SSAB tar täten för att minska koldioxidutsläppen från stålindustrin! I denna resa mot framtidens stålindustri behöver vi kompetenta och drivna medarbetare som tror på sitt uppdrag och vill bidra. Vi söker nu därför Produktionsplanering och supply chain-utvecklare till vårt SSAB European Graduate Program. Placeringsort Borlänge.

Har du tagit en Kandidat- eller Masterexamen från Högskola/Universitet inom de senaste två åren? Är du en nyfiken och positiv person som brinner för utveckling och att göra det tillsammans med andra? Då kan du vara precis den profil vi letar efter. Ansök redan idag!

Läs mer på vår hemsida: European Graduate Program – SSAB

Om programmet

Programmet sätter igång i oktober och du kommer att bli väl omhändertagen. Under programmets 14 månader kommer du delta i fysiska möten tillsammans med resten av deltagarna i programmet, så kallade Basecamps. Dessa Basecamps kommer att innehålla intressanta ämnen som kommer att bidra till en bra introduktion i företaget, med bland annat bruksbesök och andra viktiga moment för att öka din förståelse för SSAB i allmänhet och den utmanande och intressanta resan som ligger framför dig. Förutom Basecamps får du en helt egen senior mentor och ett individuellt onboardingprogram kopplat till din specifika roll, där du tillsammans med din mentor kommer att planera för en individanpassad studieresa till något av våra SSAB Europe-kontor som passar dig och din utveckling på bästa möjliga sätt.

Vi ser gärna att du har intresse och utbildning inom minst ett av följande områden:

• Generisk utveckling och ledning (t.ex. projektledning, förändringsledning, applikationshantering).

• Teknik, såsom processutveckling, produktutveckling, data scientist, marknadsutveckling.

Du bör nyligen ha tagit examen (max 24 månader sedan) eller är på väg att ta examen från universitetet med minst en kandidatexamen inom ett relevant område kopplat till tjänsten du avser att söka.

För att passa in på SSAB och detta program behöver du också:

• Ha gedigna kunskaper i engelska

• Ha kunskaper i det lokala språket för den tjänst du söker till

• Stort intresse för det specifika område du söker till

• Ha ett starkt eget driv

• Ha ambition att driva utveckling och förbättringsarbete både för dig själv och verksamheten

• Ha förmåga att se helheten

• Vara analytisk

• Vara en lagspelare

• Ha god kommunikations- och interaktionsförmåga.

Om tjänsten

Denna roll inom Supply Chain kommer att fokusera på utveckling av hela vårat Supply Chain (orderhantering, produktion, extern logistik och lagerhållning) och kommer att ansvara för ett eller flera pågående projekt inom vår Supply Chain-organisation. Detta kommer att kräva att man analyserar nuvarande sätt att arbeta tillsammans med sälj-, produktions- och Supply Chain-organisationerna för att identifiera nödvändiga utvecklingsmöjligheter och hur vi driver dessa framöver på ett effektivt och kontrollerat sätt. Denna roll har sitt fokus på produktions- och logistikkedjorna i de svenska verksamheterna inom SSAB Europe.

Utbildning som krävs för att ansöka: Master i Supply Chain, Industriell ekonomi eller annan relevant utbildning.

Sista ansökningsdag

16 april 2023

Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.

SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på Nasdaq Stockholm och sekundärnoterat på Nasdaq Helsingfors. www.ssab.com. Följ med oss även i sociala medier: Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter och YouTube.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SSAB EMEA AB

Placering

Borlänge

Kontaktperson

SSAB Emea AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons