Jobbsafari är en del avschibsted logo

SSAB - Processingenjör Koksverk

SSAB EMEA AB · Luleå · Ansök senast 21 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du vara en nyckelperson för förbättringar av våra processer i Luleå och vara med på SSABs resa mot en starkare, lättare och mer hållbar värld sök tjänsten som processingenjör. Du kommer att samordna processen inköp av kol samt framtagning av kostnadseffektiva och driftsäkra kolmixar. Placeringsort Luleå.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat ansvar för samordning av processen inköp och hemtagning av kol samt framtagande av produktionsplaner och prognoser. Du beräknar och följer upp kokskvalitet och ansvarar för inventering av kokslager.

Du arbeta driftnära tillsammans med chefer och anläggningsägare för att skapa de bästa förutsättningarna och kvalitén.

I arbetet ingår även att vara SSAB Luleås tekniske representant i företagets gemensamma kolgrupp, som förutom dig består av en teknisk representant från koksverken i Raahe och Oxelösund samt representanter från inköp.

I tjänsten ingår resor över hela världen i din strävan att hitta de bästa kol sorterna och för att delta i förhandlingar och inköp av kol.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är intresserad av allt från teori till praktiskt tillämpat arbete och med en positiv inställning tar dig an komplexa frågeställningar i samarbete med andra. Vi ser att du på ett pedagogiskt sätt tar en idé och gör den till verklighet. Detta med sikte på att hela tiden förbättra våra processer så att vi tillsammans gör världen lite bättre. Som processingenjör hos oss krävs det att du har god analytisk förmåga och att du kan lösa problem på ett strukturerat sätt.

Du är troligen civilingenjör eller har akademisk utbildning inom metallurgi eller motsvarande kunskaper.

För detta arbete krävs en god förmåga att uttrycka sig i både tal och skrift samt att du talar och skriver engelska obehindrat.

Vi erbjuder

Möjlighet till mångsidiga och utvecklande arbetsuppgifter i en spännande produktion där innovation och ständiga förbättringar tar oss närmare en lättare, starkare och mer hållbar värld. Tveka inte att skicka in din ansökan, tillsammans når vi ännu längre!

Sista ansökningsdag

14 augusti 2022

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart du kan.

Anställning sker efter överenskommelse.

Vid frågor om tjänsten kontakta gärna

Jonas Lövgren, Chef Koksverk, tfn 0920-921 91.

Facklig information lämnas av Akademikerföreningen, Unionen och Ledarna som nås via vår växel på tfn 0920-920 00.

Bakgrundskontroll kan komma att genomföras som en del i rekryteringsprocessen.

Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.

SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på Nasdaq Stockholm och sekundärnoterat på Nasdaq Helsingfors. www.ssab.com. Följ med oss även i sociala medier: Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter och YouTube.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SSAB EMEA AB

Placering

Luleå

Kontaktperson

SSAB Emea AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons