Språklärare, Spanska

Barsebäcks Montessori · Kävlinge

·

Ansök senast 24 okt. (5 dagar kvar)

Ansök via mejl

Välkommen till Barsebäcks Montessori

- den personliga skolan med den höga kunskapsnivån


Vi är en friskola med 220 elever och 100 barn i grundskola respektive förskola. Du hittar oss i Barsebäck, en liten by omgiven av fält och ängar i utkanten av Löddeköpinge. På vår skola är elever, lärare och föräldrar delaktiga och känner ansvar för verksamheten. Vi söker nu dig som kan ta över då en av våra mycket kompetenta lärare fått annat uppdrag. Vi ser gärna att du har ett stort engagemang för montessoripedagogik, goda kunskaper, förhållningssätt och vill vara med och utveckla skolan.


Vi värdesätter att du har god samarbetsförmåga, initiativförmåga och inte minst har ett gott förhållningssätt. Vi vill också att du som person är positiv, flexibel, initiativrik och har en helhetssyn på elevernas utveckling och lärande. Du kommer att arbeta i arbetslag med stort elevfokus. Integration mellan ämnen och lag är ett absolut mål och vi ser att du har en vilja till, och vana vid, att samarbeta i lärmiljön. På Barsebäcks Montessori lägger vi fokus på tiden med eleverna och du arbetar med dem hela skoldagen.


Tjänsten som spansklärare är på 30-40 %. Undervisningen är i åk 6-9. Vill du kombinera med annat ämne för större tjänst uppge i din ansökan vilka ämnen du mer undervisar i. Uppge även vilken/vilka dagar du kan arbeta. Vi önskar i första hand måndagar och torsdagar.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Barsebäcks Montessori

Placering

Kävlinge

Kontaktperson

Barsebäcks Montessori Ekonomisk Fören

Ansök via mejl