Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sportringen Outlet i Storlien söker Butikssäljare - Fokus Alpint och längd

Sportringen Outlet i Storlien söker Butikssäljare - Fokus Alpint och längd

Sport & Vildmark Storlien AB · Åre · Ansök senast 12 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Som butikssäljare hos oss arbetar du säljfokuserat och håller en hög professionell nivå. Vi finns till för våra kunder, är lyhörda och inspirerar till köp. Ditt fokusområde i butiken förutom våra kunder kommer att vara butikens hårda vinterprodukter, så som alpint, längd- och turskidor.

VAD FÖRVÄNTAR VI OSS AV DIG?

Vi ser att du har erfarenhet från butiksarbete, med god produktkunskap inom alpint, längd- och turskidor. Utöver detta har du ett intresse för övriga produktgrupper i butikens sortiment. Du har en god känsla för service och nöjda kunder och ser en potentiell kund i varje besökare. Vi förväntar oss att du är med och skapar en god stämning på arbetet och genom ditt engagemang inspirerar övriga butiksmedarbetare till att driva försäljningen framåt.

VEM TRIVS HOS OSS?

För att trivas hos oss bör du vara en positiv person som ser möjligheter, gillar att ta dig an utmaningar och har kunden i centrum. Du kan arbeta med högt och lågt, är glad, öppen och framåt med en stark egen drivkraft. Självklart har du ett stort intresse för sport och älskar att vara i butik och sälja.

VILKA ÄR VI?

Sportringen är en sportkedja med ca 150 butiker och vi finns representerade över hela landet. Vår butik i Storlien är en Outletbutik med stort fokus på fjällturism och gränshandel.

INTRESSERAD?

Då utmanar vi dig att ansöka så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande. Har du frågor kan du ta kontakt med Johan Falk. CV och personligt brev skickas till johan.falk@sportringen.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Sport & Vildmark Storlien AB

Placering

Åre

Kontaktperson

Sport & Vildmark Storlien AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons