Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sportmarket - E-com Coordinator

Sportmarket · Stockholm · Ansök senast 27 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du en passion för Sport & Outdoorprodukter, lever du en aktiv livsstil och vill jobba digitalt? Sportmarket har sedan 1988 haft en brinnande passion för de bästa produkterna och varumärkena inom Sport & Outdoor och vi söker nu en E-com coordinator. Har du tidigare erfarenheter inom E-handel eller kommunikation och vill vara en del av oss på vår resa, då kan vi inte vänta på att få höra från dig!

Sportmarket består av flera välkända varumärken, så som Fischer, KOMBI, Kamik för att nämna några. Som E-com coordinator kommer du primärt jobba med varumärkena Rocky Mountain Featherbed och Topo Athletic. Dessa varumärken säljs genom återförsäljare men även numer av Sportmarket via e-handel direkt till privatkonsument. Du blir en integral del av ett litet team som jobbar för att öka försäljningen online. Du kommer också att jobba med varumärkesbyggnaden av Rocky Mountain. Jobbet kommer vara varierande och för dig som vill utvecklas finns goda förutsättningar att växa med organisationens nyaste tillskott, e-handel.

Arbetsuppgifter
Som E-com coordinator på Sportmarket kommer du att ha ett övergripande ansvar för drift av de hemsidor vi driver och du kommer även vara en del av strategiarbetet och sedan uppföljningen av utsatta mål och följetal. En stor del av arbetet handlar om att ta fram, översätta och följa upp på den content som hemsidan behöver samt i konverteringssyfte. Produkttexter är självklart en del av detta.

Teamet som du kommer bli en del av består av dig och två personer till med ca 30 ytterligare kollegor i den övriga organisationen där delar som logistik och produkthantering ligger. Fokuset i tjänsten ligger i sälj och marknadsstrategi.

Din profil
För att trivas i din roll som E-com coordinator ser vi att du har tidigare erfarenheter inom sälj/e-handel eller kommunikation. Att skriva på både svenska och engelska är naturligt för dig då översättningar är en stor del av jobbet. Att du är strukturerad i ditt arbete är viktigt men du klarar av att jobba med uppgifter som kommer upp mer spontant. Som en del av ett tight sammansatt team kommer du att vara en viktig del när det kommer till Google Analytics, Creative Cloud och SEO och vi tror att du har goda kunskaper med dig sedan tidigare samtidigt som du vill fortsätta utvecklas inom området.

Sportmarket har sitt huvudkontor och showroom i Solna, Stockholm. Arbetet sker mestadels på plats här på kontoret men självklart finns möjligheter för distansjobb när tillfället kräver det.

Kontakt och ansökan

Infinity HR är framgångsrika i rekrytering av spetskvalitet till kulturstarka företag och vår partner i denna rekrytering. För mer info om tjänsten eller urvalsprocessen, tveka inte att kontakta Anton Fredriksson, Infinity HR på tel: 070-3115159

Rekryteringsprocessen
24-25 maj: Intervjuer Infinity HR
1 juni: Intervjuer Sportmarket

Start: Så snart som möjligt enligt överenskommelse

Sökord: eCommerce, e-handel, e-handelskoordinator, eCom, content writer, content manager, content editor, webbreaktör, copywriter,

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Sportmarket

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons