Spoltekniker

Skånska Högtrycksspolarna AB · Kristianstad

·

Ansök senast 4 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.


Vill du ha roligt på jobbet? Nu har du chans att bli del av vårt team!

#jobbjustnu

Spolarna är ett av Sveriges ledande spolföretag. Vi arbetar med både förebyggande och akuta åtgärder. Modern teknik och hög servicegrad är kännetecknande, och vi erbjuder helhetslösningar för alla typer av avloppsproblem. Vi är heltäckande inom avloppsunderhåll och renovering av avlopp och vårt verksamhetsområde är Skåne, Blekinge, södra Småland och Göteborg. Inom bolaget finns all nödvändig kompetens och certifieringar för att tillhandahålla ett professionellt avloppsunderhåll av bästa kvalitet.

Spolargruppen Sverige AB är moderbolag till Spolarna Göteborg AB, Skånska Högtrycksspolarna AB och Repipe Sverige AB.

Våra ledord är kvalitet, kompetens och personlig service.

Spolarna utsågs till Superföretag 2015 av Veckans Affärer och har varit Gasellföretag i flera år i rad.


Arbetsuppgifter

Som spoltekniker hos oss kommer du att arbeta med stoppspolning, inspektioner av avloppsledningar, underhållsspolning samt mekanisk rensning av avloppsrör. Avloppsservice kräver att vi går in i privatpersoners hem och därför lägger vi stor vikt vid personlig service, bra information och gott bemötande under hela arbetsprocessen. I dina arbetsuppgifter ingår även digital rapportering av uppdrag till kund och internt.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasieexamen. Det är meriterande om du har en gymnasieutbildning med inriktning mot vvs, bygg eller anläggning. Branschvana är meriterande, likaså flerårig arbetslivserfarenhet och godkänd YKB-utbildning.

Då digital rapportering samt löpande information till kunderna är del av dina arbetsuppgifter ska du ha goda kunskaper i svenska språket, både i tal och i skrift. Det är meriterande om du har goda kunskaper i datorprogrammen Word och Excel.

Du ska ha god samarbetsförmåga då du kommer att ingå i ett team. Du ska också vara ansvarstagande och handlingskraftig samt ha förmåga att arbeta självständigt eftersom att du kommer ansvara för en egen servicebil och ofta arbeta ensam. B-körkort är ett krav och C-körkort ser vi som meriterande. För oss är gott bemötande och hög servicekänsla en självklarhet.


Anställningsvillkor

Tjänsten är tillsvidare, och arbetsgivaren tillämpar först provanställning. Placeringsort är Kristianstad och du kommer att arbeta i hela vårt distrikt; nordöstra Skåne och Blekinge. Arbetstiderna är 7-16 och beredskap förekommer kvällar och helger enligt schema. Skånska Högtrycksspolarna är anslutna till kollektivavtalet Transport.


Välkommen att skicka in din ansökan.

Vi eventuella frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta arbetsledare Markus Andersson via telefon 0709-661254

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Skånska Högtrycksspolarna AB

Placering

Kristianstad

Kontaktperson

Skånska Högtrycksspolarna AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Spoltekniker i din ansökan