Spolbilstekniker till NHS i Linköping

NHS Industri & Miljö I Motala AB · Linköping

·

Ansök senast 21 dec. (25 dagar kvar)

Till NHS i Linköping söker vi ytterligare två medarbetare till våra spolbilar. Vi söker dig med erfarenhet av liknande tjänst som trivs i ett omväxlande och lösningsorienterat arbete där service till kunderna står i fokus.

Arbetsuppgifter
Variationen i våra uppdrag är stor och arbetet är därmed omväxlande. Arbetsuppgifter inkluderar bland annat, förutom att köra spolbilen, spolning av rör och slamsugning, service- och underhållsarbete av avlopp och dagvattensystem, större saneringsuppdrag vid till exempel oljeläckage och tömning och rengöring av oljeskiljare, tvätt av olika objekt samt klottersanering. Då vi erbjuder jour dygnet runt kan jourtjänst bli aktuellt.

Din Profil
Vi söker dig som:
  • Har tidigare erfarenhet av liknande tjänst
  • Har C-körkort och YKB
  • Är en trygg och säker förare
  • Kan arbeta under eget ansvar och har god samarbetsförmåga
  • Kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift
  • Är social och trivs med att ha mycket kundkontakt
  • ADR-intyg och erfarenhet av transport av farligt gods är starkt meriterande och ett krav för en av tjänsterna vi tillsätter

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter då efterfrågan på våra tjänster ökar och vi snabbt behöver kompetensförstärkning. För att trivas hos oss tror vi att du tycker om att ta ansvar och eftersträvar att leverera god service till kunderna. Du behöver vara stresstålig och tycka om att arbeta självständigt, samtidigt som du är en lagspelare. I din chaufförsroll möter du dagligen kunder och det är därför viktigt att du har en god servicekänsla.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Jimmy Thorsson via e-post jimmy.thorsson@nhspolning.se

Är du intresserad?
Skicka din ansökning via vårt formulär. på Ocabs hemsida Det viktiga är inte att du har en klar CV och/eller personligt brev utan du kan istället berätta fritt vad du arbetat med och vad du vill göra framöver.
Sista ansökningsdatum: 2020-12-21
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: Heltid

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsterna kan komma att bli tillsatta innan sista ansökningsdag, ansök därför gärna så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

NHS Industri & Miljö I Motala AB

Placering

Linköping