Spolbilsoperatör till Uppsala

Relita Industri & Skadeservice · Uppsala

·

Ansök senast 30 sep.

Relita Industri & Skadeservice AB grundades 1996. Sedan dess har vi utvecklats till ett av de marknadsledande företagen i Sverige. Vi bedriver nu verksamhet i Uppsala, Stockholm, Östhammar, Norrtälje, Sala, Tierp, Gävle, Borlänge, Enköping, Västerås, Örebro och Göteborg. Vi har drygt 750 anställda och vår huvudsakliga verksamhet är fastighetsservice, skadeservice, avfuktning, selektivrivning, sanering, håltagning, industrirengöring, högtryck-/avloppsspolning, vacuumsug, transporter av avfall och jour. Vår verksamhet bedrivs dygnet runt. Planen är att bli rikstäckande i Sverige i och med sammanslagningen med Recover Nordic Group som i dag finns i Norge, Danmark och Finland. Bolaget är miljöcertifierad enligt ISO 14001:2015 och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001:2015.

Relita Industri & Skadeservice AB har en mycket positiv utveckling med stor efterfrågan på våra tjänster. Vi har ett stort behov av flera kvalificerade medarbetare som vill vara med i vår expansion och utveckla oss vidare. I och med detta söker vi nu spolbilsoperatör till vårt kontor i Uppsala.


Vi erbjuder dig

Ett spännande och omväxlande arbete. Goda utvecklingsmöjligheter tillsammans med duktiga medarbetare. På Relita är vi stolta över att arbeta med bra och moderna fordon. Vi erbjuder dig ett varierande jobb där du får möjlighetet att ta eget ansvar, jobba med mycket problemlösning och eget tänkande i det dagliga arbetet.

Vi tillämpar individuell lönesättning och kollektivavtal finns. Vid anställning gäller 6 månaders provanställning.


Du som person

Du behöver vara stresstålig, ansvarsfull och kunna ta egna initiativ. I din chaufförsroll möter du dagligen kunder och det är därför viktigt att du har en god servicekänsla och kan kommunicera obegränsat på svenska i såväl tal som skrift. Det är viktigt att du är en trygg och säker förare som kan planera din körning väl, både utifrån trafiksäkerhet och miljöpåverkan. För att lyckas i arbetet som spolbilsoperatör behöver du god fastighetsteknisk kunskap, lätt kunna felsöka dig till problemet och fungera bra i grupp då ni jobbar två och två.


Krav

  • B och C-körkort
  • Yrkeskompetensbevis (YKB)
  • God fysik då arbetet kan vara tungt och trångt


Meriterande

  • Tidigare erfarenhet av spolbilsarbeten, främst i fastighetsförlagda ledningar
  • VVS-kunskap
  • Datorvana
  • CE-körkort
  • ADR Tank


Varaktighet/Arbetstid

Tillsvidare, Heltid 07.00-16.00

Spoljour ingår i tjänsten


Lön/förmåner

Fast lön


Vid frågor kontaktas

Magnus Söderberg, 010-143 01 14


Vi behandlar ansökningarna löpande och önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Relita Industri & Skadeservice

Placering

Uppsala

Kontaktperson

Relita Industri & Skadeservice AB