Jobbsafari är en del avschibsted logo

Spolbilschaufför med utgångsort Sölvesborg

Spolbilschaufför med utgångsort Sölvesborg

Värends Miljö AB · Sölvesborg · Ansök senast 15 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Värends Miljö AB är ett växande miljöföretag inom renhållning- och avfallsbranschen. Vi jobbar med framförallt slamsugning, högtrycksspolning, rörinspektioner, torrsugning, relining, avloppsrelaterad entreprenad och betongarbete (betongpumpning med minipump). Vårt huvudkontor finns i Gemla utanför Växjö men är verksamma över hela Kronobergs län, Blekinge och Nordöstra Skåne. Dessutom har vi jourtjänstgöring och utför uppdrag dygnet runt år privatpersoner och företag över hela vårt verksamhetsområde. Läs mer om oss på www.varendsmiljo.se.

I takt med att företaget växer behöver vi nu utöka vår personalstyrka för att kunna möta efterfrågan på våra tjänster. Vill du bli en del av vår tillväxtresa och bli en del av vårt härliga gäng? Då kanske det här är jobbet för dig!

Vi söker nu en nya spolbilschaufför med utgångsort Sölvesborg. Arbete kommer huvudsakligen att utföras i Sölvesborg med omnejd, men arbete kommer även att ske över hela företagets arbetsområde som är Kronoberg, Blekinge och nordöstra Skåne.

Som spolbilschaufför arbetar du ute på fältet med spolbilen och hjälper kunderna med olika problem som uppstår. Oftast är dessa problem kopplade till avlopps- eller dagvatten/dräneringsledningar. Men tjänsten kan även innefatta tömning av brunnar, fett- och oljeavskiljare samt viss rörinspektion.

Som person är det viktigt att du är en lagspelare, är serviceinriktad och har stort kundfokus. Kunderna ska alltid vara nöjda och arbetet ska ske smidigt, oavsett om du arbetar i team eller själv. Det är också därför viktigt att du som person trivs med att ta stort egenansvar och är självgående. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom branschen, men vi lägger stor vikt i att du är rätt person med god arbetsmoral och vilja att lära dig nya saker varje dag.

Tjänsten vi söker är på heltid (100 %), med förekommande jourtjänstgöring. Arbetstiderna är vardagar 07.00-16.00.

Övriga krav för att söka tjänsten är C-körkort och grundläggande YKB. Även tillgång till egen bil för resor till och från arbetet behövs. CE-körkort är meriterande.

Är du redo för nya utmaningar och känner att ovanstående låter intressant? Tveka då inte att skicka in din ansökan!

För oss är rätt person viktigare än ett proffsigt CV, men skicka ändå gärna in detta eller några rader om dig själv till thomas@varendsmiljo.se. Lämna gärna referenser i ansökan också.

Sista ansökningsdag är den 15 december, men skicka in Din ansökan snarast då vi intervjuar löpande. Vi tillämpar sex månaders provanställning. Frågor om tjänsterna kan ställas till VD Thomas Karlsson på telefon 0766-10 76 80.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Värends Miljö AB

Placering

Sölvesborg

Kontaktperson

Värends Miljö AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons