Jobbsafari är en del avschibsted logo

Speditör till Orio i Nyköping

Orio · Nyköping · Ansök senast 22 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Tjänstebeskrivning & erbjudande

Jobbar du med Spedition och vill komma till ett bolag som växer, ett bolag där du kan utvecklas i din roll som Speditör?

Orio Logistics erbjuder kvalificerad och flexibel tredjepartslogistik till krävande kunder med verksamhet i Norden. Verksamheten vilar på hög logistikkompetens, förmågor och resurser som har byggts upp inom Orio över åttio år.

Som Speditör kommer du framförallt att jobba med att:
  • Boka hämtningar av färdigpackat exportgods där så krävs, samt att kommunicera detta mellan transportör och utlastningen.
  • Utföra bokningar av inrikestransporter.
  • Skapa erforderliga transportdokument för olika typer av transporter.
  • Medverka och ta fram material när så krävs inför/under revisioner av Shipping gruppen.
  • Arbeta med tullrelaterade frågor vilket innebär eget ansvar för att hålla sig uppdaterad om ändringar/nyheter inom tullområdet.
  • Dagliga kontakter med både kunder, kollegor och affärspartners.
Du erbjuds en bred roll med många kontaktytor där dagarna bjuder på en stor variation av arbetsuppgifter. Du får jobba i en tight grupp av härliga människor som hela tiden strävar efter att bli bättre. Personprofil för att passa i rollen som Speditör tror vi att du tidigare jobbat i en liknande roll alternativt att du arbetat med inköp och speditionsfrågor på kundsidan. Det är viktigt att du trivs med ett högt arbetstempo eftersom det är många varierande arbetsuppgifter. Du är en duktig administratör och du känner dig bekväm med det engelska språket, har du kunskaper i andra språk så är det meriterande.

Du kommer rapportera till Transport Manager i Nyköping.

Personprofil

Övrigt

Övrigt Start: omgående enligt överenskommelse
Arbetstid: heltid, kontorstider
Plats: Flättnaleden 1, 611 45 Nyköping

PerformIQ - är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till rekryteringskonsult Mattias Söderberg på 072-157 27 76. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen att söka!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Orio

Placering

Nyköping

Dela jobbannonsen

Anmäl annons