Speditör och fartygsagent

Becoship AB · Karlshamn

·

Ansök senast 14 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi erbjuder en tjänst med varierande arbetsuppgifter inom spedition och fartygsklarering. Speditionen innebär arbete med bland annat lagerhållning och dokumenthantering och som fartygsagent är du fartygens och rederiernas representant vid fartygsanlöpen och sköter kontakten med hamn, lotsar och övrig service som fartygen önskar. Båda rollerna kräver hög servicekänsla och god förståelse för kundernas önskemål.

Tidigare erfarenhet inom logistikbranschen, fartygsklarering eller spedition är meriterande. Tjänsten kräver ett gott ordningssinne och i övrigt läggs stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Då vi eftersträvar en jämn åldersfördelning, ser vi gärna yngre sökande.

Sjöfartsbranschen är en internationell miljö, därför krävs utöver svenska också mycket goda kunskaper i engelska i både tal och skrift. Goda kunskaper inom MS Office är också ett krav. Lokalkännedom i Karlshamn med omnejd underlättar för arbetet. I tjänsten ingår även en del jourtjänstgöring samt resor. Körkort krävs.

Provanställning 6 månader tillämpas. Tillträde efter överenskommelse.

För ytterligare information om tjänsten vänligen kontakta platschef Thomas Ahlford via e-post thomas.ahlford@becoship.se eller telefon 0454-190 84.

Ansökningar endast via e-post till: jobbansokan@becoship.se


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Becoship AB

Placering

Karlshamn

Kontaktperson

Becoship AB

Ansök via mejl