Jobbsafari är en del avschibsted logo

Specsavers Skellefteå söker säljare

Specsavers Skellefteå AB · Skellefteå · Ansök senast 13 nov.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Specsavers är världens största privatägda optikerföretag och grundades 1984 av optikerparet Doug & Mary Perkins. Sedan starten har Specsavers fortsatt sin expansion och tagit klivet från att vara en brittisk angelägenhet till att först bli europeiskt och sedan globalt. Nu är Specsavers etablerat i Storbrittanien, Irland, Holland, Sverige, Norge, Danmark, Finland, Spanien, Australien och Nya Zeeland. I dagsläget har Specsavers drygt 1500 butiker runt om i världen med fler än 30 000 medarbetare varav 500 personer på huvudkontoret på Guernsey och fler än 200 anställda på de olika landskontoren.

Vi söker nu en butikssäljare som vill vara en del av vårat team på Specsavers Skellefteå. Tjänsten är en deltidstjänst som ska tillsättas omgående eller enligt överenskommelse.

Som optikerassistent har du en omväxlande och utvecklande vardag med många moment som kräver förmåga att hela tiden se och förstå kundens specifika behov. Arbetsdagen kommer delvis att vara under högt tempo och ingen dag är den andra lik. Dina främsta arbetsuppgifter är att ansvara för butikens dagliga drift, utföra förundersökningar såsom tryckmätning och ögonbottenfotografering. Du ska även visa bågar, göra beställningar, justera bågar och utföra vissa reparationer. Interna utbildningar kommer att genomföras löpande.

Är du en positiv, glad och serviceminded person kommer du passa utmärkt in i vårat team. Varmt välkommen att skicka in din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Specsavers Skellefteå AB

Placering

Skellefteå

Kontaktperson

Specsavers Skellefteå AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons