Jobbsafari är en del avschibsted logo

Specialpedagog, Vuxenutbildning

Svea Education AB · Stockholm · Ansök senast 25 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Svea Education bedriver vuxenutbildning och erbjuder fristående kurser på gymnasial nivå samt yrkesutbildningar inom matematik, ekonomi, språk, barn och fritid samt vård och omsorg. Till Svea Education söker vi en specialpedagog.


Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som specialpedagog hjälper du till att underlätta inlärningen i skolan för de elever som har behov av särskilt stöd. Det kan vara elever med läs- och skrivsvårigheter eller elever med psykiska eller intellektuella funktionshinder.


Som specialpedagogen är du även ett pedagogiskt stöd åt lärarna vid skolan. Du arbetar i en handledande roll och arbetar tillsammans med personal och ledning och bidra till skolans pedagogiska utveckling. Som specialpedagog på Svea Education arbetar du med elever i vuxenutbildning som är i behov av särskilt stöd.


  • Ansvarar för elever med särskilt stöd och anpassningar
  • Planera och dokumentera utbildningen.
  • Motivera varje elev till goda studieresultat.
  • Ta gemensamt ansvar för alla delar av verksamhet – en
  • verksamhet under uppbyggnad.
  • Aktivt bidra till enhetens/pedagogikens utveckling.
  • Aktivt bidra till skolans hela utveckling och ta ansvar för att verksamheten når sina mål.


Kvalifikationer

Vi söker dig med specialpedagogexamen. Du har ett engagemang och driv utöver det vanliga. Du är en tydlig ledare som skapar trygghet och är en förebild. Då vi arbetar i en multikulturell miljö är det meriterande om du behärskar flera språk.

Som specialpedagog är du en entreprenör, kreativ och öppen för nya idéer och synpunkter. Som person är du också flexibel då vi arbetar i en föränderlig bransch där kraven och önskemålen kan skifta beroende på uppdrag. Du har god muntlig kommunikativ förmåga där du talar klart, välformulerat och engagerat i enskilda möten, små och stora grupper.

Du lyssnar och är mottaglig för eleverna och anpassar dig till situationen. Du är strukturerad där du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt samt sätter upp och håller tidsramar. Du har god samarbetsförmåga där du arbetar bra med andra människor och som relaterar sig till dem på ett lyhört och smidigt sätt.


Vänligen skicka ditt personliga brev och CV till jobb@sveaeducation.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Svea Education AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Svea Education AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons