Jobbsafari är en del avschibsted logo

Specialpedagog årskurs 7-9 till Rådmansvångens skola

Specialpedagog årskurs 7-9 till Rådmansvångens skola

Malmö stad · Malmö · Ansök senast 23 nov.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsuppgifter

Rådmansvångens skola växer och inför kommande terminer behöver vi förstärka vår elevhälsa med en specialpedagog arbetar riktat mot årskurserna 7-9. Tillsammans med en specialpedagog som arbetar främst mot årskurserna 4-6 samt övriga funktioner inom skolans elevhälsa samt biträdande rektor arbetar du systematiskt för lärande.

Som specialpedagog verkar du på organisations-, grupp - och individnivå. Du arbetar med kartläggning, handledning, observation och i vid behov undervisning av enskilda elever och grupper. Du verkar för att eleverna ska få en så god utveckling som möjligt, såväl kunskapsmässigt som socialt, samt påverkar aktivt och stimulerar eleverna till att utvecklas så långt som möjligt för att uppfylla kunskapskraven. Som specialpedagogen genomför du utbildning för och handledning av medarbetare samt är ett stöd till skolledningen i arbetet med barn och elever i behov av särskilt stöd. Du medverkar i verksamhets- och metodutveckling.

Kvalifikationer

Du som söker har en specialpedagogexamen. Har du tidigare erfarenhet av arbete som specialpedagog är det meriterande.

Du har en god insikt och kunskap i skolans styrdokument och kan tillämpa dem i ditt dagliga arbete. Du har en god didaktisk och pedagogisk förmåga och kan därmed också leda och organisera arbetet mot eleven/eleverna för att skapa studiero och en god lärandemiljö under hela dagen.

Utifrån evidensbaserad forskning ser vi att du kan utveckla ditt arbete och vi vill att du har en god vana av och kännedom om att arbeta med digitala verktyg.

Om arbetsplatsen

Välkommen till en av Malmö stads helt nyrenoverade och allra vackraste skolbyggnader! Västras rektorsområde ligger i hjärtat av Malmö och utgörs av Rådmansvångens skola och Västra skolan. Verksamheten vid Rådmansvångens skola startade 2018 och har därefter byggts på med fler elever och klasser. Skolan har idag cirka 300 elever fördelade på årskurserna 4-9. Vi arbetar för att utveckla en riktigt bra elevhälsoorganisation och skolans verksamhet präglas av ett starkt kunskapsfokus där såväl estetiska lärprocesser som globala frågor och hållbarhetsfrågor får stort utrymme. Om du vill bli en del av vår moderna lärande organisation och vara en del av en central Malmöskola under uppbyggnad, varmt välkommen med din ansökan.

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också!

Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka.

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: enligt överenskommelse

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta ovan nämnda kontaktpersoner.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Malmö stad

Placering

Malmö

Kontaktperson

Åsa Kildén

0768-54 97 19

Dela jobbannonsen

Anmäl annons