Speciallärare med inriktning mot utvecklingsstörning till Broskolan

Malmö stad · Malmö

·

Ansök senast 10 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsuppgifter

Vår verksamhet utökar och vi söker nu engagerade medarbetare till vår grundsärskola!

Här kommer du att få vara med och fortsätta att bygga upp en grundsärskoleverksamhet tillsammans med andra engagerade kollegor. Du kommer att arbeta i klass utifrån ämnesområde och ansvara för att driva och utveckla det pedagogiska arbetet med grund i läroplan och styrdokument.

Du hittar strategier för att nå och stärka varje elev i såväl kunskapsutveckling som personlig utveckling. Detta för att dels uppmuntra våra elevers fortsatta utveckling och dels för att förbereda dem för fortsatt utbildning.

Vi kommer att verka i Broskolans lokaler, men är organiserade under Ängslättskolan. Välkommen att bli en del av gemenskapen! Till teamet kommer vi behöva speciallärare, specialpedagoger och förskollärare. Ange i din ansökan vilket uppdrag du är intresserad av.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har speciallärarexamen med inriktning mot utvecklingsstörning. Har du tidigare erfarenhet av arbete som speciallärare och/eller erfarenhet av arbete med elever med blindhet ser vi det som meriterande. Har du erfarenhet av att arbeta med elever med funktionsvariation är det starkt meriterande, likaså om du har erfarenhet av AKK.

För att passa för uppdraget hos oss ska du brinna för ditt jobb, ha en mycket god samarbetsförmåga och framförallt vara lyhörd för elevernas särskilda behov. Du har en god didaktisk och pedagogisk förmåga och kan därför leda och organisera ditt arbete för att skapa en fin lärandemiljö åt eleverna.

Utifrån vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet är du med och utvecklar verksamheteten. Samtidigt har du en god vana av, och arbetar därför effektivt och med relevanta digitala verktyg.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen

Verksamheten kommer att bedrivas på Broskolan som är en så kallad modulskola belägen i Bunkeflostrand, i väntan på nya lokaler som ska stå färdiga om ett par år. Modulerna står i ett inhägnat område med egen skolgård, matsal och rörelserum och omges av natur och har nära till havet.

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också!

Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka.

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta ovan nämnda kontaktpersoner.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Malmö stad

Placering

Malmö

Kontaktperson

Åsa Riggberger

072-1891129