Jobbsafari är en del avschibsted logo

Specialkost kock till vår skola i Uppsala

Incontro AB · Uppsala · Ansök senast 31 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker en stark utbildad kock med goda erfarenheter från storkök. Du har ett intresse och kunskap av att laga god och näringsriktig mat till elever och pedagoger. För att passa bra in hos oss måste du ha god kunskap om olika matallergier då vi har många barn hos oss som behöver specialkost.

Arbetsbeskrivning
Du som söker kocktjänsten är utbildad kock och har utbildning i livsmedelshygien och egenkontroll, HACCP. Du ansvarar för att regelverken kring mathantering och hygien följs. Du bör ha kunskap i näringslära samt utbildning om allergi- och specialkost. Du ser möjligheter istället för hinder. För att trivas i uppdraget har du ett helhetstänk kring måltiden där fokus på hög kvalitet, service och livsmedelssäkerhet är en självklarhet för dig. Vi vill att du är kreativ för att skapa nyfikenhet och locka barn att utforska maten.

Du kommer att ingå i ett arbetslag med en kökschef, kock, köksbiträden och en diskare där du kommer att vara den som lagar specialkosten främst. Förutom matlagning ingår även sedvanliga uppgifter som ingår i ett skolkök, som att ta emot och plocka upp varor där tunga lyft ingår.

Kvalifikationer
Du är utbildad kock med en restaurang- och storköksutbildning (3-årig) eller motsvarande och har goda matlagningskunskaper i kall- och varm kök samt specialkost. Vi ser gärna att du har dokumenterad arbetslivserfarenhet som kock i restaurang eller storkök ett extra plus om du har en påbyggnadsutbildning inom yrket.

Vi söker dig som anser att skollunchen är en av grundpelarna för en lyckad skoldag för elever.
Du brinner matlagning och tycker om att vara omgiven av barn och ungdomar i ditt arbete.
Vi sätter stort värde i att du har pedagogisk bakgrund och har tankar kring hur man kan göra skolmåltiden till något positivt och läringsrikt.

Du har ett genuint intresse för mat, en vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar för att göra elever och kollegor nöjda. Du har ett positivt förhållningssätt, är flexibel och kan ta egna initiativ. Du har också en rätt inställning ut mot barnen och pedagogerna på skolan

Som person har du lätt för att samarbeta, är serviceinriktad och flexibel, har ett gott ordningssinne och en god kommunikations- och organisationsförmåga. Du är väl insatt i livsmedelsverkets riktlinjer för kök inom skola.

Övrigt
Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära.

Ansök
I köket jobbar vi alltid mot fastställda klockslag och ibland oförutsedda händelser och därför är det viktigt att du kan arbeta effektivt i en dynamisk miljö samtidigt som du kan balansera olika uppgifter och behålla en positiv attityd.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med en provanställning på 6 månader och tjänsten beräknas tillträdas i september.
Ordinarie arbetstid är måndag-tisdag 06:00-14:30.

Om oss
Vi har sedan starten för mer än 20 år sedan blivit ett av landets ledande leverantörer av skolmat. Vår grundidé är väldigt enkel. Med riktigt duktiga kockar och naturliga råvaror kan man leverera god, prisvärd och näringsriktig mat. Våra medarbetare brinner för att göra skillnad, och därför kan vi varje dag servera ett av livets kanske viktigaste mål till era barn och elever.

Tidigare hette delar av vårt företag Albertina Catering. Nu, inför hösten, bytte vi namn till Canteen by Incontro på denna del av verksamheten. Detta för att markera att vi tar ytterligare steg i vår utveckling.

I koncernen finns även restaurangerna Eatery samt de egenägda campusrestaurangerna Campus by Eatery. Läs mer om dessa delar på www.eatery.se samt på www.campusbyeatery.se.

För att arbeta i skola och förskola krävs ett godkänt utdrag ur belastningsregistret för arbete inom skola eller förskola. Utdraget ska vara utskrivet för mindre än ett år sedan. Mer information finns på www.polisen.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Incontro AB

Placering

Uppsala

Dela jobbannonsen

Anmäl annons