Jobbsafari är en del avschibsted logo

Specialisttandläkare i ortodonti

Professionell Tandvård I Uppsala AB · Knivsta · Ansök senast 16 nov.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi på professionell Tandvård i Uppsala-Knivsta expanderar vår mottagning och nu söker vi efter specialister i ortodonti som vill vara med från början och bygga upp vår nya ortodontiverksamhet som vill bli en del av vårt kompetenta team, tillsammans skapar vi en klinik och arbetsmiljö som kan vi vara stolta över.

Kliniken ny och fresh, utrustad med mikroskope och digital skanner. Vi erbjuder implantat, tandreglering, estetik tandvård och protetik behandlingar.

Du som söker är specialisttandläkare i ortodonti eller kommer att examineras inom kort. Vi söker dig som motiveras av att skapa engagemang och delaktighet tillsammans med andra.

I arbetssammanhang arbetar du strukturerat och är kvalitetsmedveten. Som person är du självgående, har en god samarbetsförmåga och en nyfikenhet på andra.

Har du också ett intresse för utveckling inom ditt specialistområde kan det här vara det perfekta jobbet för dig. Du får en tandsköterska som ansvarar för att säkerställa att kvalitetsrutiner följs och att arbetet fortlöper som det ska.

Vi söker dig som tillsammans med oss vill bidra till professionell tandvård fortsatta utveckling. Det vi främst söker är en duktig kliniker som kombinerar en kvalitativ tandvård med ett fantastiskt patientbemötande.

Du förväntas vara ekonomiskt medveten och kunna arbeta självständigt och strukturerat mot mål och goda resultat samtidigt som du är mån om att alltid ge dina patienter bästa möjliga vård.

Självklart är du även en trevlig kollega att ha i teamet och bidrar gärna med nya tankar och idéer.

Du har en god samarbetsförmåga och är flexibel.


Vi erbjuder

Vi är öppna för alla typer av avtal men om väljer du att vara anställd hos oss så bjuder vi:

  • Provanställning på deltid med möjlighet till hel tid tillsvidareanställning efter provanställning period.
  • Professionell Tandvård erbjuder ett kollektivavtal och vi tar hand om dig som medarbetare och skapar förutsättningar för ekonomisk trygghet. I vårt kollektivavtal ingår bland annat Tjänstepension.
  • Friskvård.


Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Professionell Tandvård I Uppsala AB

Placering

Knivsta

Kontaktperson

Professionell Tandvård i Uppsala AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons