Jobbsafari är en del avschibsted logo

Specialistsjuksköterska, söker du ett omväxlande och lönsamt arbete?

Specialistsjuksköterska, söker du ett omväxlande och lönsamt arbete?

Region Sörmland · Eskilstuna · Ansök senast 1 apr.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Anestesikliniken Mälarsjukhuset Eskilstuna/Kullbergska sjukhuset Katrineholm

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!

Är du flexibel och vill ha ett roligt, omväxlande och utvecklande arbete med många kompetenta och aktiva medarbetare? Sök då vår nya Flexitjänst!

Om oss

Anestesikliniken bedriver verksamhet på Mälarsjukhuset i Eskilstuna och Kullbergska sjukhuset i Katrineholm. Vi servar alla kliniker med specialistvård där kvalitet alltid sätts i första rummet - både medicinskt och omvårdnadsmässigt. Kärnverksamheterna är operationssjukvård med sterilverksamhet, samt uppvaknings- och intensivvård. Enheterna samverkar tätt.

Vårt mål är en hög kunskapsnivå för att tillgodose en god och säker vård. Hos oss lägger vi stor vikt vid teamarbetet och tar vara på den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har. Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Dina arbetsuppgifter

Flexitjänsten innebär att du, utifrån din specialistkompetens, ersätter ordinarie personal vid vakanser på respektive operationsavdelning på Mälarsjukhuset och Kullbergska sjukhuset beroende på var behovet finns. Dina arbetsuppgifter är de sedvanliga som ingår i din specialistkompetens. Vi erbjuder inskolning och kontinuerliga utbildningar för att du ska känna dig trygg och utvecklas i din roll. Utöver din grundlön kommer du att få ett lönetillägg för att premiera din förmåga att anpassa dig till den avdelning som bäst behöver dig för dagen. Mer information om detta kan ges när vi ses.

Din kompetens

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom anestesisjukvård eller operationssjukvård. Vi ser att du som söker är anpassningsbar, engagerad, lösningsfokuserad och intresserad av att utveckla vår verksamhet tillsammans med dina arbetskamrater. I mötet med såväl patienter som kollegor har du ett öppet, professionellt och empatiskt förhållningssätt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform

Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av:

Vårdenhetschef Paul Ingulfson, 016-10 56 76.
Vårdenhetschef Lena Nilsson, 0150-561 76.
Fackliga företrädare söks via kontaktcenter, 016-10 30 00.

Kom och jobba hos oss på anestesikliniken!!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2023-04-01.

Intervjuer kan komma att ske löpande.

Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär regionen ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Region Sörmland

Placering

Eskilstuna

Kontaktperson

Vårdenhetschef Paul Ingulfson

016-10 56 76

Dela jobbannonsen

Anmäl annons