Jobbsafari är en del avschibsted logo

Specialistläkare i allmänmedicin

Specialistläkare i allmänmedicin

Kalkbrottet Vård & Hälsa AB · Malmö · Ansök senast 30 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Victoria vård och hälsa är en välfungerande och trevlig privatägd vårdcentral på Limhamn med vårdavtal med Region Skåne.

Vi är ca 55 medarbetare inom yrken såsom läkare, sjuksköterskor, distriktssköterskor, psykologer, fysioterapeuter, kurator, undersköterskor, dietist, kiropraktorer, arbetsterapeut och medicinska sekreterare. Tillsammans arbetar vi för att kunna erbjuda våra patienter en trygg och tillgänglig vård av hög kvalitet och med ett gott bemötande.

Vårdcentralen har flera specialistmottagningar såsom Triage-, Diabetes-, Astma/KOL-, Hjärtsvikts-, Levnadsvanor-, Psykiatri-, Hypertonimottagning, ÄVC- samt en filial med stor rehabklinik. Vi har ca 10300 listade patienter. Vårdcentralen ligger i ett lugnt och expansivt område i Limhamn med goda kollektiva bussförbindelser samt parkeringsmöjligheter för personal.

KVALIFIKATIONER

Vi välkomnar Dig med dokumenterad utbildning till specialistläkare i allmänmedicin. Meriterande är några års erfarenhet av arbete i yrket. Du ska ha goda kunskaper i det svenska språket och det är meriterande om du har kunskaper i PMO.

På Victoria vård och hälsa arbetar vi i tvärprofessionella team med ronder med patienten i centrum. Vi värdesätter att du är trygg i din yrkesroll, flexibel, serviceinriktad, noggrann och har förmåga att arbeta självständigt såväl som i team. Du bidrar själv till verksamheten genom att dela med dig av dina kunskaper, har ett starkt engagemang och en positiv inställning.

Arbetet som specialist i allmänmedicin på vår vårdcentral innebär utredning och behandling av patienter på mottagningen såväl som i våra SÄBO och i OBO. I tjänsten ingår även handledning av våra AT- och ST-läkare samt av studenter. I din roll som specialist i allmänmedicin är du en central tillgång för verksamheten. Vi sätter därför stor vikt vid god samarbetsförmåga.

Hos oss får du en konkurrenskraftig lön utifrån din specifika kompetens med möjligheter till utveckling. Vi erbjuder en god arbetsmiljö som du aktivt kan påverka samt stort inflytande i verksamheten och med korta beslutsvägar.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval så varmt välkommen med Din ansökan redan idag.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemanning- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Kalkbrottet Vård & Hälsa AB

Placering

Malmö

Kontaktperson

Kalkbrottet Vård & Hälsa AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons