Jobbsafari är en del avschibsted logo

Specialist inom teknisk produktion till Revent

Specialist inom teknisk produktion till Revent

Revent International AB · Upplands Väsby · Ansök senast 10 jan.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nu söker Revent International AB en specialist inom teknisk produktion till deras verksamhet i Upplands Väsby, läs mer nedan.

Lockas du av en produktionsnära och operativ roll? Har du tidigare erfarenhet inom teknisk produktion inom tillverkningsindustrin och trivs att arbeta med förbättringsarbete? Till Revent International AB söker vi nu en produktionsteknisk specialist som ska utveckla och stärka de produktionstekniska frågorna, låter det intressant?

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande roll där du verkligen får möjlighet att vara med och påverka. Du får arbeta tätt tillsammans med kompetenta kollegor och kunder i ett företag som är marknadsledande inom sitt område, idag har Revent International AB återförsäljare i ca 50 länder över hela världen. Revent International AB vill att du ska må bra och känna dig trygg på din arbetsplats, så självklart erbjuder de kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag. Doften av nybakat bröd på arbetsplatsen är dessutom mer regel än undantag!

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Kontinuerligt arbeta med produktionstekniska förbättringar med avseende på att förbättra säkerhet, kvalitet och effektivitet.
  • Organisera och leda förebyggande underhåll, reparation och kalibrering.
  • Definiera och dokumentera arbetsmetoder och vid behov detaljerade arbetsinstruktioner
  • Genom extern bevakning hålla sig ajour med trender och utveckling inom arbetsområdet.
  • Stödja verkstad och lager i produktionstekniska frågor.
  • Arkivera och uppdatera handlingar relaterat till tjänsten.
  • Ta fram definierad statistik/KPI´s, analysera och rapportera det.
  • Driva 5S för eget ansvarsområde och arbetsplats
Du ska också starkt bidra till: att det finns en ändamålsenlig organisation och produktionsteknisk-kompetens för de tillverkningsmetoder som är aktuella. Att underhållsplaner för produktionsutrustning samt mätutrustning finns och efterlevs med avseende på regelbundna kontroller, service samt kalibreringar. Stödja andra tillverkningsenheter i produktionstekniska frågor samt säkerställa transfers av produktion däremellan. Samordna tillverkningsmetoder för alla tillverkningsenheter så att metoder och dokumentation standardiseras och utvecklas tillsammans. Koordinera så att förbättringsidéer samordnas mellan fabriker så vi lär av varandra, du ska också utföra möjlighetsanalyser för att identifiera projekt som kan leverera avsevärda kostnadsbesparingar och/eller värdeförbättring. Delta i framtagningen av nya produkter med avseende på att konstruktionen i största möjliga mån kan tillverkas med hög kvalitet till hög effektivitet utan större investeringar. Säkerställa att relevant information kommuniceras ut till berörda parter, ge förslag till förbättringar och effektivisering av processer samt stödsystem. Se till att policy, rutiner och instruktioner följs i enlighet med verksamhetssystemet.

Rollen innebär också

Rollen är placerad i Upplands Väsby och är en heltidstjänst med start så snart rätt person kan vara på plats. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag.

Mellan 22 december och 10 januari är det svårt att nå oss på grund av ledighet, men från 10 januari fortsätter rekryteringsprocessen som vanligt. Vid brådskande frågor kontakta: 08-21 92 00.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i denna roll ser vi att du har kunskap/erfarenhet av nedanstående:
  • ERP/MPS system för tillverkande industri.
  • Automatiseringsprocesser inom produktion.
  • Tillverkande industri, både stora och små produktioner.
  • Produktionsteknik (områden som svetsning, elkoppling, plåtbearbetning, bearbetning, montering etc.)
  • Automatisering och programmering för plåtbearbetning (stansning, kantbokning, lasersvetsrobot) samt bearbetning (svarvning, fräsning etc.).
  • Kunskap i MS program och Excel i synnerhet.
  • Svenska och engelska flytande, tal och skrift.
  • Gärna eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning och/eller LEAN erfarenhet; poke yoke, SMED, 5S, Fishbone etc.
INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Revent International AB

Placering

Upplands Väsby

Kontaktperson

Linnea Wäringe

0768830460

Dela jobbannonsen

Anmäl annons