Jobbsafari är en del avschibsted logo

Specialist inom allmänmedicin

Agila Doctor AB · Kalmar · Ansök senast 31 dec.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

AGILA SÖKER LÄKARE

Nu söker vi dig som är Leg. läkare eller läkare med specialistkompetens. Vi erbjuder varierande uppdrag inom både kommun och region samt privata uppdragsgivare i Sverige och Norge. Hos Agila får du alltid marknadens bästa service. Vi ordnar med all administration och alla praktiska delar så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete.

VI ERBJUDER DIG

Vi på Agila har ett brett utbud av arbetstillfällen med en stor möjlighet till flexibilitet. Välj själv var, när samt i vilken omfattning som du vill arbeta. Som läkare hos Agila har du goda lönevillkor och vår ambition är att du alltid ska få den bästa tänkbara servicen. Din personliga kontaktperson är alltid med dig både innan, under och efter ditt uppdrag. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.

OM AGILA

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 70 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Agila Doctor AB

Placering

Kalmar

Kontaktperson

Agila Doctor AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons