Jobbsafari är en del avschibsted logo

Specialist i allmänmedicin

Läkarhuset Enköping AB · Enköping

·

Ansök senast 30 apr. (8 dagar kvar)

Ansök via mejl

Som en del av Region Uppsala är vi en väletablerad och trivsam privat vårdcentral. Vi har idag ca 6800 listade patienter samt BVC för ca 900 barn. Vi har en stabil läkargrupp med tre Specialister i Allmänmedicin och tre ST-läkare. Under våren kommer en av våra specialister flytta. Vår målsättning är att vårdcentralen ska vara fullt bemannad med egen, anställd personal. Vi är en läkarledd vårdcentral som kontinuerligt arbetar med utveckling, där dina idéer, engagemang och kompetens kommer att tas till vara. Vardagen präglas av goda patientkontakter, lärande, utveckling och arbetsglädje. Dina arbetsuppgifter kan utvecklas efter dina önskemål och intressen utifrån våra patienters behov. Exempel på sidouppdrag som kan vara aktuella är handledning av ST-läkare och läkarstudenter, BVC, jour, ansvar för särskilt boende mm.

3:e Maj öppnar vi i nya lokaler på Linbanegatan 8.

Enköping är en bra plats att bo på och det finns goda möjligheter att kombinera arbetslivet med familj och fritid. Vi har goda pendlingsmöjligheter från bland annat Västerås, Uppsala och norra Stockholm, då vi ligger på endast fem minuters gångavstånd från resecentrum.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.läkarhusetenköping.se

Du kan kontakta oss via e-post eller telefon: camilla.nicander@privat.regionuppsala.se eller chatrin.erixon@privat.regionuppsala.se

Telefon 0171-241 24, 070-740 38 79

Vi tillämpar löpande rekrytering.

#jobbjustnu

Välkommen att höra av dig!

Verksamhetschef Camilla Nicander, med personal.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Läkarhuset Enköping AB

Placering

Enköping

Kontaktperson

Läkarhuset Enköping AB

Ansök via mejl