Jobbsafari är en del avschibsted logo

Specialist i allmänmedicin till Kvarterskliniken Tanum

Specialist i allmänmedicin till Kvarterskliniken Tanum

KVARTERSKLINIKEN TANUM · Tanum · Ansök senast 3 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om oss

Kvarterskliniken är sprunget ur ägarnas intresse och mångåriga erfarenhet av sjukvård. Vi bedriver primärvård, barnavårdscentraler, vaccinationsmottagningar, rehabmottagning och hälsovård för både privatpersoner och företag i Göteborg och Tanumshede.

Är du vår nya medarbetare i Tanumshede?

Kvarterskliniken Tanum är en vårdcentral med patienten i fokus. Vi finns nära invånarna och ger dig möjligheten till en arbetsplats med goda relationer och stark teamkänsla. Kliniken är placerad i norra Bohuslän med vacker natur och havet som närmsta granne.


Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter består av breda, omväxlande och utmanade uppgifter inom det allmänmedicinska området. Som medarbetare hos oss får du också, tillsammans med vårdcentralens ledning, goda möjligheter att påverka den fortsatta utvecklingen av vårdcentralen. Arbetstiden är förlagd till heltid men vi är flexibla och detta kan anpassas om behov finns. I dagsläget är vi ca 20 medarbetare med olika professioner på kliniken, där vi tar hand om ca 5000 listade patienter i helt nybyggda lokaler.


Om dig

Du är specialist inom allmänmedicin och har ett intresse för människor. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och önskar att du är en medarbetare som sätter vården i fokus och har stort engagemang för patientens välmående. Du har god kommunikativ förmåga, är företagsam och självgående samt en lagspelare som arbetar för att föra vår verksamhet framåt. Du är helt obehindrad i svenska språket i tal och skrift.


Maila ansökan med CV och personligt brev till: rekrytering@kvarterskliniken.se. Rekrytering sker löpande, sök gärna tjänsten redan idag!

För mer information om tjänsten, kontakta Theresé Engdahl, verksamhetschef Kvarterskliniken Tanum: therese.engdahl@kvarterskliniken.se


Vi ser framemot din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

KVARTERSKLINIKEN TANUM

Placering

Tanum

Kontaktperson

Kungsportsläkarna AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons