Jobbsafari är en del avschibsted logo

Spavärd (varannan helg & sommar)

Ästad Vingård AB · Varberg · Ansök senast 28 apr.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Jobba i en av Sveriges bästa spamiljöer! Den här tjänsten är en extraanställning där du arbetar varannan helg med start nu direkt – och sen får möjlighet till fler pass under sommaren. En utmärkt lösning för dig som till exempel studerar.


OM TJÄNSTEN

Som spavärd blir du en del av teamet med ansvar för att gästen ska få en skön och avkopplande vistelse. Tjänsten är bred och innehåller många olika uppgifter inom spa-, restaurang- och konferensarbete. Du kommer få utbildning kring dina arbetsuppgifter, men ingen dag är den andra lik och oväntade situationer uppstår alltid.


OM DIG

Gästerna är de viktigaste vi har! Därför är vi övertygade om att du förstår god service och alltid sätter gästens bästa i centrum. Du är självständig och tar gärna initiativ för att hitta lösningar när nya situationer uppstår. Du har ett naturligt lugn, söker ny kunskap och förstår gästens behov.

Sinnenas Spa och Smakbaren lägger stort fokus på mat och dryck. Har du café- eller restaurangerfarenhet är det ett plus!


FAKTA

  • Omfattning: Extraanställning varannan helg samt sommarjobb
  • Start: Omgående
  • Lön: Månads-, vecko- eller timlön enligt kollektivavtal.

Erfarenhet av affärssystemet Spectra är ett stort plus. Körkort och egen tillgång till bil är nästintill ett krav eftersom det saknas lokaltrafik till Ästad Vingård.


SINNENAS SPA

Sinnenas Spa är inspirerat av naturen och omgivningarna kring Ästad Vingård. Här finns flera exklusiva bad- och bastumiljöer både inomhus och utomhus. Från Smakbaren serveras lättare måltider och drycker.

Gästenkäter visar att vi har några av Sveriges mest nöjda besökare. Den främsta anledningen till de fina betygen är vår duktiga personal som ger fantastisk service. Vi öppnade våren 2020 och vi har många planer på att utveckla spat under de kommande åren.


SÖK TJÄNSTEN!

Vänta inte för länge! Skicka in dina uppgifter genom att fylla i formuläret via länken.


Frågor?

Kontakta Edvin Elghag, hotellchef

edvin@astadvingard.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ästad Vingård AB

Placering

Varberg

Kontaktperson

Ästad Vingård AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons