Jobbsafari är en del avschibsted logo

SPA värdar och SPA-terapeuter SOMMAR 2022

Tanums Hotell & Konferensanläggning AB · Tanum · Ansök senast 1 mars

Deltid · Säsongsjobb

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi kallar våra medarbetare för servicehjältar – vill Du också bli en?

På sommaren kokar det hos oss, och vi behöver förstärkning till vårt team på SPA Horisont under sommarperioden.

Vår resort ligger vid strandkanten mitt i den vackra skärgården i utkanten av Grebbestad på västkusten och är en av Bohusläns största hotell- och konferensanläggningar med SPA, familjebad, träning, eventhall, restauranger, stugor och båthamn.

TanumStrand är öppet året runt och kan ta emot upp till 1000 gäster för möte, restaurangupplevelser och övernattning. Under sommaren öppnar vi även upp alla sommarsäsongs betonade aktiviteter såsom café, minigolf, beachclub, uteterrass med mera.

Vi kan erbjuda enklare boende för dig som behöver och söker jobb i mån av plats.

.

Omtänksam, ansvarstagande och serviceglad – det är våra ledord som du bör kunna identifiera dig med

I rollen som SPA värd tillhandahåller du en god service, besvarar gästernas frågor om Spa- och Relax och genom att hålla rent och snyggt ser du till att gästerna får en minnesvärd och avkopplande upplevelse som de längtar tillbaka till.

Andra uppgifter i tjänsten som SPA-värd kan vara försäljning av drycker och lättare tilltugg samt att svara i telefonen och bokar in behandlingar samt hjälpa dina kollegor i den dagliga driften av SPA.

Ingen utbildnings krävs, vi lär upp på plats men du ska ha ett stort intresse för service och välmående. Tjänsten kan efter sommaren kunna ge extra arbete på helger och lov.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av kundvård och service.

Att kunna behärska svenska och engelska är ett krav.

.

Utbildad SPA-terapeut eller massör

Vi söker dig som är auktoriserad hudterapeut, certifierad massör eller instruktör med flerårig vana av service och försäljning. I tjänsten ingår det reception och spavärdstid.

Vi söker dig med som kan komma in någon dag i veckan, några dagar i veckan eller med jämna mellanrum. Du ska ha lätt att uttrycka dig i tal både på svenska, engelska, och ev andra språk. Du bör ha minst 2- 4 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna på spa.

.

TanumStrand är en stor anläggning med stort utbud. Vi är gäng med lika mycket mångfald i vårt team som vi har gäster. Vi ser därför med spänning framemot att få din ansökan och höra varför du är en servicehjälte och varför just du vill jobba på vår plats på jorden med världens vackraste skärgård som utsikt.

Ansökan mailas till SPA-chef: mira.skwierz@tanumstrand.se

Skriv vilket jobb som du söker i ämnesraden i ditt mail.

Bifoga personligt brev med CV.

Du får gärna skicka in din ansökan omgående då vi tillämpar löpande urval. Tillträde enligt överenskommelse

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Tanums Hotell & Konferensanläggning AB

Placering

Tanum

Kontaktperson

Tanums Hotell- och Konferensanläggning AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons