Jobbsafari är en del avschibsted logo

Spa- & Hudterapeut

SpaPartners partner · Laholm · Ansök senast 28 feb.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

SpaPartner är en del av Training Season där vi jobbar med kreativitet och passion för att skapa utveckling runt alla vi möter och arbetar med.

I över tio år har vi sett till att spa-anläggningar fått rätt personal vid rätt tidpunkt och samtidigt stärkt terapeuters trygghet i arbetet.

Just nu söker vi fler terapeuter.

Inom vår bemanningstjänst till spa-anläggningar är vi med och hjälper spa-anläggningar och terapeuter att utvecklas tillsammans, för att skapa nya möjligheter för kunden.

Hos oss har du som terapeut möjlighet att själv bestämma vilka anläggningar du vill arbeta på, utan att bli fast i konkurrensklausuler mellan olika spa-anläggningar.

Vi erbjuder dig som anställd:

- Hög grundlön med aktiv lönesättning efter arbetsgrad.

- Tjänstepension.

- Timgaranti för varje arbetsdag.

- Möjlighet till interna utbildningar samt påbyggnadsutbildningar inom behandlingsteknik diverse hudvårdsmärken. Vi går även igenom ergonomi.

Du är en driven, självgående, lösningsorienterad person, som gillar att arbeta i varierande tempo samt klarar av förändringar väl. Att jobba kvällar och helger ser du inte som ett problem, du jobbar gärna! Du är våra kunders- och vårt ansikte utåt, därför jobbar du väl ihop med andra människor som du träffar för både första och hundrade gången.

Du har godkänd utbildning och är antingen diplomerad, auktoriserad och/eller certifierad spa- och/eller hudterapeut.

Som spa- och hudterapeut hos SpaPartner är du vår och våra kunders ambassadör och varumärke utåt. Du kommer främst att få utföra behandlingar inom hud och spa men även massagebehandlingar kan förekomma.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SpaPartners partner

Placering

Laholm

Kontaktperson

Mårtensson, Niclas

Dela jobbannonsen

Anmäl annons