Jobbsafari är en del avschibsted logo

Souschef

Compass Group · Göteborg · Ansök senast 13 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

På Volvos huvudkontor i Torslanda utanför Göteborg startar vi nu upp Melting Pot and The bikery, en lunchrestaurang med food court tema och fem olika inriktningar där vi dagligen tar hand om 300-1000 lunchgäster. Vi producerar såklart även catering efter behov och det kommer satsa stort på events och konferens. Arbetet är till största hand förlagt till dagtid men kvällsarbete kan förekomma vid tillfällen. Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor! I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension samt andra erbjudanden i vår förmånsportal. Compass Group i Sverige omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärkena Eurest, Eurest Services, Medirest, Chartwells och Levy Restaurants, Amica, Food & Co, Försvar... Läs mer på https://hpr.to/j22145 Varför ska du välja oss? - Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen - Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra - Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor - Vi levererar kvalitet i allt vi gör! Vem söker vi? Nu söker vi en passionerad, nyfiken och entusiastisk souschef som ska bygga, inspirera och leda ett team tillsammans med kökschef där serviceanda och lagarbete står i centrum. Du är en organiserad och naturlig ledare som ansvarar för arbetet i köket såväl operativt som ekonomiskt och kvalitetsmässigt. Som souschef ansvarar du för att följa lagar och rutiner samt Compass Groups policys, regler och värderingar. I tjänsten ingår bland annat ansvar för egenkontroll, inventering, för- och efterkalkylering av alla rätter, uppföljning av satta nyckeltal, svinnhantering och inköp. Du ansvarar även för att skapa hållbara rätter och menyer utifrån trender, säsong och gästernas preferenser. Du kommer att ha ett nära samarbete med kökschef där ni tillsammans styr verksamheten. Vem är du? - Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande - Du har minst 5 års erfarenhet som kock eller motsvarande - Vi ser att du har bred erfarenhet inom såväl större produktion som a la carte - Du har minst 2 års erfarenhet av personal- och resultatansvar - Du bör ha erfarenhet av arbete med menyplaneringssystem - Du har mycket goda kunskaper inom gastronomi, näringslära, köksekonomi och svinnhantering - Du har en analytisk förmåga och är resultatinriktad - Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt - Du har förmågan att leda och fördela arbetet samt omsätta beslut i handling - Du är uppmärksam och lyhörd och har goda kunskaper inom arbetsrätt och arbetsmiljö - Du är kreativ och lösningsorienterad - Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera - Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar - Du gillar fartfyllda dagar, kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll - Du talar och skriver svenska obehindrat - Du har god datavana och kunskaper i Office365 Är du en social, driven lagspelare med ledaregenskaper och organisationsförmåga som vill utvecklas inom en större organisation så finns här stora möjligheter för dig att ta din karriär till nästa nivå. Varmt välkommen med din ansökan!       Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Compass Group

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Compass Group AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons