Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sourcing Partner till Ework Group i Göteborg

Ework Group AB · Göteborg · Ansök senast 26 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker nu nästa stjärna till vårt fantastiska Sourcingteam i Göteborg. Vi letar efter en rekryterare som gillar att bygga starka konsult- och kundrelationer, har ett säljdriv med intresse för att förhandla – men framförallt någon som är en vinnarskalle och som drivs av att vinna affärer!


Vilka är Ework Group?

Ework Group är en marknadsledande oberoende konsultförmedlare med fokus på IT, telekom, teknik och organisationsutveckling. Ework matchar konsulter mot uppdrag i flertalet olika branscher och är verksamma i Sverige, Danmark, Norge, Finland och Polen. Vi har ramavtal med över 170 ledande företag i de flesta branscher och hanterar idag mer än 11 000 konsulter ute på uppdrag – och fler ska det bli! Huvudkontoret finns i Stockholm och vi är noterade på NASDAQ OMX Stockholm.

Vi erbjuder dig utvecklingsmöjligheter och att vara med på vår resa mot att bli norra Europas största konsultleverantör.

Sourcingteamet i Göteborg präglas av både en vinnarmentalitet, stark sammanhållning och teamkänsla. Alla hjälper alla och vi stöttar den som behöver det, vilket innebär att du kommer komma in i en miljö där du får möjlighet att både lära dig mycket och utvecklas både professionellt och personligt. Vi är idag ett team om 20 personer som såklart också jobbar nära andra roller på siten för att bäst hjälpa våra kunder.


Rollen som Sourcing Partner

I rollen som Sourcing Partner har du mycket frihet i att forma din egen dag och ditt arbetssätt. Rollen fungerar mycket som en rekryterarroll och du behöva vara grym på att kommunicera, både i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid att ha en enastående relation till våra leverantörer och kunder. Det innebär att nätverkande och relationsbyggande kommer att vara en viktig del av ditt arbete.


Rollen innebär framförallt detta:

  • I nära dialog med våra kunder förstå deras behov
  • I lika nära dialog med våra leverantörer och konsulter förstå deras kompetens
  • Hitta, attrahera och matcha rätt konsult till våra uppdrag
  • Förhandla villkor och ta fram offert samt presentera kandidater och lösningar till kunder
  • På ett kreativt sätt ta sig an utmaningar som uppstår
  • Sälja in uppdrag, lösningar och konsulter till våra kunder och leverantörer
  • Följa upp och säkerställa affären hela vägen in i mål

Till din hjälp får du tillgång till ett stort konsultnätverk, samtidigt som du kommer utveckla och vårda ditt egna personliga konsultnätverk. Du får också ett grymt team som backar dig.


Är du den vi söker?

För att trivas hos oss och bli framgångsrik bör du trivas i en sälj- och resultatorienterad organisation med högt tempo. Vi tror inte att den perfekta Eworkaren har en specifik bakgrund eller erfarenhet. Men, för att trivas och lyckas i rollen tror vi att du med fördel har:

  • ett jäkla driv och affärstänk
  • erfarenhet från försäljning i någon form
  • jobbat med kunder och vet vad som krävs för att vårda relationer
  • lite rekryteringserfarenhet är inte ett måste, men ett stort plus

Identifierar du dig även med våra värdeord ”Angelägen”, ”Uppmärksam” och ”Professionell” - är du vad vi kallar en Eworker och vi tror att du kommer passa in perfekt hos oss!


Bra saker att veta

Start: Omgående, enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidare med tillämpning av initial provanställning

Omfattning: Heltid

Placering: centrala Göteborg

Ansökan: Skicka din ansökan till: christian.nygren@eworkgroup.com, märk den med ”Sourcing Partner Göteborg”

Om du har några frågor gällande rollen vänligen kontakta Christian Nygren, Manager Sourcing, på mailadressen ovan.

Rekryteringsprocessen sker löpande och vi kommer under processen att använda oss av tester som mäter dina personliga egenskaper och problemlösningsförmåga.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ework Group AB

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Ework Group AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons