Sourcing Manager till DS Smith Packaging

Adecco Sweden AB · Värnamo

·

Ansök senast 15 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

I denna rekrytering samarbetar DS Smith Packaging med Adecco.

DS Smith är specialist på kundspecifika förpackningar, huvudsakligen av wellpapp, med tonvikt på design och service nära kunden. Våra förpackningar förbättrar inpackning, transport, hantering och försäljning av produkter. Vårt kunderbjudande består av säljande förpackningsdesign, displayer och utomhusreklam, förpackningslinjer, stötskydd, förpackningstillbehör, logistiklösningar samt specialprodukter och barriär.

Vi söker nu

Sourcing Manager Packaging Service

DS Smith är en internationell koncern som leder utvecklingen av kundunika och miljövänliga förpackningar av wellpapp för alla branscher. Att erbjuda kunden och slutkonsumenten den mest optimala förpackningslösningen med hållbarhet i fokus är det självklara målet.

Som Sourcing Manager kommer du att arbeta i ett kunddrivet Sourcing-team i en dynamisk affärsmässig miljö. Tjänsten omfattar såväl strategiskt som operativt arbete med kommersiellt ansvar för kategorin trading-produkter som täcker ett brett utbud av inköpssegment inom förpackning. I den här rollen kommer du att utveckla och genomföra inköpsaktiviteter genom dataanalys och nära dialog med sortimentutveckling och sälj. Ditt ansvar innefattar även leverantörens kvalitet, service och kostnadsutveckling. Vidare arbetar du med olika Sourcing-områden såsom leverantörbasrationalisering, rutiner och processer samt uppföljning av kortsiktiga och långsiktiga mål. Du rapporterar till Head of Operations och placeringsort är på någon av våra enheter som finns i Värnamo, Malmö, Göteborg, Mariestad eller Järfälla.

Vi söker en lagspelare som är kommersiell och resultatorienterad med en hög grad av självmotivation. Du har en god förståelse för ekonomiska nyckeltal kopplat till affärer och har tidigare erfarenhet av att hantera RFx-processer. Vidare har du minst 2 års erfarenhet av arbete med strategiskt inköp samt relevant utbildning. Du har ett helhetsperspektiv och god analysförmåga. Arbetsuppgifterna kommer att vara varierande och växla mellan strategiskt/taktiskt perspektiv och operativt/praktiskt arbete nära verksamheten. Koncernspråk är engelska vilket du behärskar väl i såväl tal som skrift.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Johanna Grek, johanna.grek@adecco.se, 073-684 77 39.

I denna process arbetar vi med löpande urval. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är 15 december.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Sourcing Manager, Inköp, Strategisk inköpare, Värnamo, DS Smith, DS Smith Packaging, förpackningar, Adecco

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Adecco Sweden AB

Placering

Värnamo