Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sömmerska till vår nya fabrik

FABRIK · Borlänge · Ansök senast 6 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Kigada Holding är moderbolaget där bland annat Kinnarps Gävle Dalarna AB och Wallners persienn och markis AB ingår. Moderbolaget har ett tiotal bolag inom koncernen med ett 55-tal anställda.

Wallners persienn och markis AB är Dalarnas största tillverkare av solskydd, med 25 heltidsanställda. Vi monterar olika typer av solskydd på alla slags hus i alla storlekar. Från privata stugor och villor till stora offentliga byggnader som Trafikverkets huvudkontor i Borlänge. Dessutom har vi egen gardin- och sömnadsproduktion i Borlänge.

Det har alltid varit viktigt för oss på Wallners, att hänga med i vår tid, att ligga i framkant och att hela tiden utveckla verksamheten så att vi alltid kan ge kunden rätt service och rätt produkter. Vi sköter monteringen själva, vilket gör att vi ser till att kvaliteten hålls hela vägen fram till kunden.


Till vår nya fabrik i Borlänge söker vi nu en

SÖMMERSKA


Om tjänsten

Som sömmerska hos oss är ditt huvudsakliga arbete är att sy upp gardiner. Men även andra delar i produktionen kan vara en del av din arbetsdag vilket kan innebära markissömnad, tillverkning av lameller, plissér och persienner. Vi är ett enda Wallners, där alla är en bidragande del i vår framgångsresa vilket innebär att vi hjälps åt när det behövs.

I rollen som sömmerska har du en varierad vardag. Ditt ansvarsområde är att se till att företaget håller avtalade leveranser. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är sömnad på industrimaskin, läsa kundorder, räkna och mäta tygåtgång samt handsömnad. Som en del av sömnadsavdelningen kommer du tillsammans med dina kollegor ansvara för att produkterna blir färdiga i tid för leverans. Du kommer att ha ett nära samarbete med interna avdelningar så som planering och inköp.

Därför ska du välja Wallners

Företaget Wallners är ett anrikt bolag med många år av erfarenhet och gott renommé. I samband med ägarbytet för ett år sen sattes en vision och tydligt mål att växa och utvecklas. Nu flyttar vi vid årsskiftet till vår nya fabrik på Gjutargatan 48.


Utmaningar

Vi har en extrem tro på tillväxt i vårt företag och vi satsar på att växa snabbt, både lokalt och nationellt. Det kommer kräva en säker och effektiv produktion. Våra kunder hittills har framförallt varit privatpersoner, och de kommer fortfarande vara viktiga. Men vår tillväxtresa handlar uteslutande om B2B.


Våra förväntningar på dig

Vi ställer höga krav på att du är strukturerad samt drivs av att ha ordning och reda omkring dig.


Vad vi söker hos dig

Du som söker är utbildad sömmerska med stort intresse för textilier samt en känsla för färg och form. Du ska kunna kommunicera på svenska i både tal och skrift. Det är en fördel om du har erfarenhet från produktion.


Som person är du kommunikativ med en hög känsla för service. Du är välorganiserad och bra på att planera och prioritera i ditt arbete. Du är positiv, noggrann och engagerad. Vidare är du en skicklig problemlösare som kan hantera att förutsättningarna ofta ändras. Ständiga förbättringar och att finna bästa praxis är vår ledstjärna, så det är en förutsättning att du motiveras av att utveckla oss och våra processer framåt. En förutsättning är att du trivs i ett företag med högt tempo och högt ställda mål. Du är trygg och stabil i dig själv.


Anställningen

Tjänsten som sömmerska löper tillsvidare på heltid med placering i våra nya, moderna lokaler i Borlänge, vi tillämpar provanställning. Du rapporterar till vår Produktionschef. Tillträde sker snarast möjligt enligt överenskommelse.

Bakgrundskontroll kan komma att genomföras innan beslut om anställning tas.


Så här rekryterar vi

Din ansökan skickar du till rekrytering@wallners.se senast den 6 December.


Du är varmt välkommen att kontakta Ida Vigander under hela processen om något är oklart för dig.


Upplysningar

Ida Vigander, Hr-ansvarig, 023-79 46 87

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

FABRIK

Placering

Borlänge

Kontaktperson

Wallners Persienn och Markis AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons