Sommelier till sydöstra Sverige

Eriksberg Vilt & Natur AB · Karlshamn

·

Ansök senast 31 okt. (Idag)

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Restaurang i din ansökan

Vill du bli en i restaurangteamet som kommer skapa rubriker och nå framgångar som Blekinge aldrig tidigare skapat inom måltidsupplevelser?

Vi har nyligen rekryterat Alexander Olsson, som har arbetat på 2-stjärniga Daniel Berlin Krog i nio år och idag är Daniel Berlins kökschef. Alexander börjar arbeta på Eriksberg Hotel & Nature Reserve om några veckor och ska tillsammans med João de Matos och Tiago de Matos och övriga duktiga restaurangteam, fortsätta att utveckla Eriksbergs vision om att kunna erbjuda oväntade upplevelser på den Blekingska landsbygden.

Du bör ha flerårig branschvana, sommelierutbildning eller med god dryckeskunskaper som vi tillsammans kan vidareutveckla. Du ska kunna svenska, flytande i tal- och skrift samt engelska i tal och inneha B-körkort.

Erfarenhet som shift-leader eller liknande är meriterande samt önskvärt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %, start omgående. Arbetstiden är varierande, med mycket kvälls- och helgarbete. Vi är anslutna till Visita och förhåller oss till gällande kollektivavtal. Vi tillämpar provanställning i 6 månader. Boende kan ordnas.

För ansökan, mejla kristina.berntsson@eriksberg.se. Märk ansökan restaurang.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Eriksberg Vilt & Natur AB

Placering

Karlshamn

Kontaktperson

Eriksberg Vilt & Natur AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Restaurang i din ansökan