Sommarvikarier till Outokumpu i Avesta

AVESTA WORKS · Avesta

·

Ansök senast 28 feb. (2 dagar kvar)

Är du intresserad av stålproduktion och hållbar utveckling?

Arbeta på Outokumpu i Avesta i sommar och hjälp oss att skapa en värld som varar för evigt.

Vad innebär ett sommarjobb hos oss?

En sommar på Outokumpu kan vara ett första steg in i en mycket lärorik och spännande framtid. Hos oss arbetar du på en av följande avdelningar;

Operatör – Som operatör kommer du ha en direkt roll i produktionen av vårt rostfria stål.

Underhåll - Inom vår underhållsavdelning arbetar du med underhåll av vår produktionsutrustning.

Lagerpersonal – På lagret ansvarar du bland annat för godsmottagning, utlastning och interna transporter.

Arbetstiden varierar beroende på vilken avdelning du kommer jobba på. Våra anställda arbetar dagtid eller skift. Skiftformen varierar mellan olika arbetsplatser. Anställningen är en visstidsanställning med timlön. Vid nyrekrytering tillämpar vi hälsoundersökning och drogtest.


Vem är du?

Som person är du engagerad i ditt arbete, nyfiken, intresserad av teknik och vill se resultat av det du gör. Du sätter säkerheten först, tar ansvar och är företagsam. Du tycker om att arbeta självständigt såväl som i grupper.

• Din utbildning behöver inte vara slutförd, men det är meriterande om den är inriktad på ett relevant område som t.ex. elektriker / mekaniker / industri / teknik / vetenskap.

• Det är meriterande att ha erfarenhet från liknande arbete.

• B-körkort är ett krav.

• Truck- och traverskort är meriterande.

• Goda kunskaper i svenska är ett krav. Kunskaper i engelska är en fördel.

• Det är ett krav att ha fyllt 18 år för att arbeta hos oss.

Frågor om din ansökan och rekryteringsprocessen besvaras av HR Services Sweden som du kan kontakta via e-post: hrservicessweden@outokumpu.com


Välkommen med din ansökan senast den 28 februari 2021 på vår hemsida. Vi anställer löpande och därför kan alla tjänster tillsättas innan dess – Så tveka inte att skicka in din ansökan idag!


----

Outokumpu är världsledande inom rostfritt stål. Materialet är helt återvinningsbart, underhållsfritt samt mycket starkt och hållbart. Rostfritt stål är en av de viktigaste byggstenarna för en hållbar framtid. Outokumpu har idag cirka 10 000 anställda i mer än 30 länder. Outokumpu är listat på NASDAQ OMX Helsingfors. www.outokumpu.com

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AVESTA WORKS

Placering

Avesta

Kontaktperson

Outokumpu Stainless AB