Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sommarvikarier till hemtjänsten

Allegio Omsorg Strängnäs · Strängnäs · Ansök senast 18 juni (16 dagar kvar)

Extrajobb, Visstidsanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Sommarvikarier i din ansökan

Vi söker nu sommarvikarier till våran hemtjänstenhet i Strängnäs!

Allegio Omsorg är ett familjeomsorgsföretag som vill göra skillnad. Vi har idag över 700 kunder i Borås, Solna, Stockholm, Strängnäs, Sundbyberg, Täby, Östersund och Österåker som har valt oss som sin utförare.

På Allegio Omsorg är vi idag över 300 anställda undersköterskor, vårdbiträden och lokalvårdare. Vi är ingenting utan våra duktiga medarbetare!

Kompetens är viktigt – vi har därför en hög utbildningsnivå på våra anställda med särskild inriktning på demens och palliativ omvårdnad. Vi arbetar ständigt med utveckling i våra verksamheter och arbetar kvalitetssäkrande med bl.a. egenkontroller.

Namnet Allegio kommer från latinets Legio som betyder ”utvalt manskap” – det är utifrån den devisen vi arbetar: vi vet att vi erbjuder de bästa tjänsterna när vi också har de bästa och mest engagerade medarbetarna!

Vi erbjuder omsorg och service till våra kunder genom biståndsbeslut eller som en RUT-tjänst. Utifrån kundens behov ser vi till att tillsammans utforma en trygg tjänst, som är anpassad utifrån behov och önskemål. Vi arbetar aktivt med kontaktmannaskap och för att tillgodose behov och rutiner hos våra kunder. På bästa möjliga sätt, prioriterar vi små arbetsgrupper med god kontinuitet. Vi har ett eget kvalitetsledningssystem och arbetar systematiskt med kvalitetssäkring i verksamheten – vi kan alltid bli bättre.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som brinner för att arbeta med den enskilda individen. Att du respekterar våra kunder och ger den absolut bästa servicen är väldigt viktigt.

Körkort B är meriterande då vi har kunder i Strängnäs, Mariefred, Åkers Styckebruk och på landsbygden.

Vi ser gärna att du har någon erfarenhet sedan tidigare av arbete inom hemtjänst eller äldreboende men det är inget krav.

Viktigt att du hanterar svenska språket i både tal och skrift.

Intervjuer sker löpande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Allegio Omsorg Strängnäs

Placering

Strängnäs

Kontaktperson

Allegio Omsorg AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Sommarvikarier i din ansökan

Dela jobbannonsen