Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sommarvikarier till Coop Krylbo

Sommarvikarier till Coop Krylbo

Coop Mitt · Avesta · Ansök senast 30 apr.

Säsongsjobb

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker dig som är glad, positiv och brinner för att ge våra kunder branschens bästa kundmöte!

Vi söker dig som är serviceinriktad och positiv och vill ge våra kunder branschens bästa kundmöte. Du har ett öga för detaljer och engagemanget för att skapa en välkomnande, säljande och inspirerande butik. Du har lätt för att samarbeta och uppskattar att arbeta i team. Du drivs av utmaningar, ser möjligheter och har en vilja att hela tiden utveckla och effektivisera såväl verksamheten som dig själv.

Det är viktigt att du är duktig på att prioritera, ta initiativ och har en bra problemlösningsförmåga. Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och känner dig trygg i att hantera stressiga situationer. Tillsammans med dina kollegor bidrar du till att butiken är säljande, i ständig utveckling och attraktiv för att alltid överträffa våra kunders förväntningar.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära:

  • Försäljning, kassaarbete, varuplock och exponering
  • Se till att hyllor är frontade och väl påfyllda med rätt prisskyltar
  • Ge våra kunder branschens bästa kundmöte

Tjänsten är ett sommarvikariat under perioden jun-aug 2023. Dina arbetsuppgifter kommer att variera och innebära drift på butikens alla avdelningar. Arbetstiderna innefattar arbete på både dagtid, kvällar och helger.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta butikschef Robin, telefonnummer finns längst ner i annonsen.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV, senast den 30 april 2023. Rekryteringsprocessen sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdagen, så ansök redan idag.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Coop Mitt

Placering

Avesta

Dela jobbannonsen

Anmäl annons