Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sommarvikarier till AkzoNobel i Malmö

Akzo Nobel Industrial Coatings AB · Malmö · Ansök senast 31 maj

Heltid · Säsongsjobb

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Strax utanför Malmö ligger ett ledande färgföretag med fokus på innovation och hållbarhet. En site som är en av Nordens största anläggningar för utveckling, tillverkning, marknadsföring och försäljning av färg till inom- och utomhusmiljöer för konsumenter, kunder och industrin. Verksamheten består i huvudsak av två bolag. Akzo Nobel Industrial Coatings som är ledande inom försäljning och tillverkning av färg och beläggningar för industriell ytbehandling för träprodukter såsom fönster, dörrar, golv och möbler. Några av kunderna är IKEA, Montana, Kährs och Tarkett. Det andra företaget Akzo Nobel Decorative Coatings utvecklar, tillverkar, distribuerar och säljer färg, lack, spackel och träskyddsprodukter till yrkesmålare och konsumenter är. I portföljen finns de välkända varumärkena Nordsjö, Sadolin och Cuprinol. På siten arbetar 570 stolta medarbetare med att tillgodose våra kunders behov av produkter och tjänster av hög kvalitet.

Till vår produktionsanläggning söker vi nu sommarvikarier som kan täcka upp för vår ordinarie personal under sommarmånaderna juni - augusti. De flesta av våra lediga tjänster finns inom produktion och lager men vi har även tjänster inom QC och administration. Är du intresserad av få en fot in i ett stort globalt företag och hjälpa oss göra världen lite mer färgglad? Då kanske ett sommarvikariat hos oss är något för dig!

Vad kommer du att arbeta med?

Produktion och lager

Vårt största behov av sommarvikarier är inom vår produktion och lagerverksamhet. Arbetet kan innebära att du kommer arbeta som processoperatör, maskinoperatör, produktionspersonal eller truckförare. Truckkort och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande, liksom kunskaper inom kemi. Om du inte har truckkort sedan tidigare så står AkzoNobel för denna kostnad. Arbetet inom produktion är förlagt såväl dagtid som skift. Som person skall du vara praktiskt lagd och tycka om lagarbete men även kunna ta egna initiativ för att lösa problem.

Laboratorietjänster

Det största behovet av laboratoriepersonal finns inom vår kvalitetskontroll (QC). Till våra laboratorietjänster söker vi dig som har påbörjat en universitets- eller högskoleutbildning inom exempelvis kemi eller kemi-och processteknik. Arbetet kan vara förlagt såväl dagtid som kvällstid. Vi värdesätter personliga egenskaper så som samarbetsförmåga, självständighet och flexibilitet.

Administration

De administrativa arbetsuppgifterna omfattas bland annat av ekonomi, order/avrop och kundservice. Arbetet är framförallt förlagt dagtid. Dessa tjänster kräver goda kommunikationsfärdigheter och hög servicekänsla. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt kunskaper i SAP är starkt meriterande. Vi ser gärna att du har påbörjat universitets- eller högskolestudier och har ett par år kvar att studera.

Även andra områden kan komma att bli aktuella.

Vem är du?

Vi ställer höga krav på de personliga egenskaperna, det vill säga att du som person är ansvarstagande, noggrann, självständig och trivs med att arbeta i ett team. Du är lyhörd, har en positiv attityd och hög integritet.

Utöver detta ser vi även att du uppfyller följande:

  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
  • Du som söker ska ha minst gymnasiekompetens, gärna med natur eller teknisk inriktning.
  • Du bör vara tillgänglig för arbete mellan 1 juni-31 augusti.

Ytterligare information

Tjänsterna avser semestervikariat under månaderna juni – augusti och varierar mellan 2- skift (06-14.45, 14-21.56), dagspass (07-15.45, 08-16.30, 07-15.30) och i enstaka fall 3-skift (06.00-14.15, 14.00-22.15, 22.00-06.15). Majoriteten av tjänsterna är förlagda måndag-fredag. Samtliga av våra tjänster är förlagda på vår site i Sege, Malmö. Obligatorisk introduktion och utbildning kommer att ske innan anställningsstart under maj-juni. Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi alla nyanställda oavsett tjänst.

Vänligen ansök via vårt rekryteringssystem på knappen nedan med CV och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Om du behöver hjälp vänligen kontakta TalentResourcing.SE@akzonobel.com. Vi genomför urval och intervjuer löpande, men observera att vi först kommer börja höra av oss under slutet av januari och framåt.

För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Samuel Johannesson, Junior Talent Acquisition Partner, samuel.johannesson@akzonobel.com

På AkzoNobel är vi mycket engagerade i att säkerställa en inkluderande och respektfull arbetsplats där alla våra anställda kan vara sitt bästa jag. Vi strävar efter att omfamna mångfald, tolerans och respekt. Vår rekryteringsprocess spelar en stor roll i denna resa eftersom den lägger grunden för en mångsidig arbetsmiljö. Av denna anledning utbildar och tränar vi våra TA och rekryterande chefer i att förstå och hantera våra omedvetna fördomar. Genom detta arbete strävar vi efter medvetenhet och att vidta åtgärder när det aktuellt. I vår organisation behandlas alla kvalificerade sökande ur ett jämlikt och jämställt perspektiv – utan hänsyn till etniskt ursprung, religion, kön, könsidentitet, sexuell läggning, ålder eller funktionshinder.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Akzo Nobel Industrial Coatings AB

Placering

Malmö

Kontaktperson

Akzo Nobel Industrial Coatings AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons