Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sommarvikarie till personalbutik

VMP Bemanning AB · Katrineholm · Ansök senast 30 juni

Deltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om oss
VMP är en nischad och stark leverantör av traditionell bemannings- och rekryteringstjänster inom verkstads- och produktionsindustrin samt bygg- och elbranschen. VMP ingår i Palm & Partners Gruppen som består av starka varumärken för Bemanning, Rekrytering, Omställning och Search.

VMP samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Byggföretagen (B) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se

Arbetsbeskrivning
Vi söker en pensionär eller student som vill arbeta en eftermiddag i veckan under fem veckors tid i sommar i en personalbutik. Arbetet innebär att stå i kassan, att se till att antalet besökare inte överstiger riktlinjerna samt plocka varor.

Personliga kvalifikationer
Serviceinriktad, glad och noggrann person som vill jobba lite extra i sommar. Körkort och egen bil är ett krav för att kunna ta sig till arbetsplatsen.

Ansökan
Urval och intervjuer görs löpande under ansökningstiden så tveka inte att söka.

Startdatum
Startdatum v28 med eventuell upplärning innan.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

VMP Bemanning AB

Placering

Katrineholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons