Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sommarvikarie till demensboende

Smedbygården · Österåker · Ansök senast 3 juni

Deltid · Säsongsjobb

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.


Smedbygården är et privat gruppboende för äldre med demens. Vi har funnits här på Solskiftesvägen 5 i Åkersberga sedan 1995. Vår verksamhet grundar sig på respekt, kunskap och inlevelse. I den ordningen.

Här bor man i hemlik miljö med egna möbler. Husen är i markplan med trevliga uteplatser och gröna omgivningar. Dessutom lagar vi våran egen mat. Grupperna är små. Och personalens förståelse för varje persons livssituation och sjukdom borgar för att våra boende får en hög livskvalitet och god omvårdnad.

2015 fick vi utmärkelsen "Sveriges bästa demensboende" av Alzheimer Sverige.

Sedan 2008 är vi ISO-certifierade i kvalitet.

Du har intresse av att arbeta med äldre med demenssjukdom. Du vill bidra till att bemöta våra boende så att de känner trygghet och får god omvårdnad. Du är intresserad av att hjälpa den demenssjuke att få en värdig och glädjerik vardag. Du är positiv och flexibel och tycker om att laga mat. Du vill vara en del av Smedbygårdens värdegrund, se www.smedbygarden.se Du behärskar svenska språket i tal och skrift.

Dina främsta uppgifter blir att utifrån individuella genomförandeplaner tillgodose de boendes behov och önskemål. Du ska även följa upp och utvärdera kvalitén på insatserna dagligen. Dina arbetsuppgifter planeras och utvärderas tillsammans med den boende, anhöriga och arbetskamrater. I ditt arbete ingår även att utföra vardagssysslor, som att laga mat utifrån råvaran. På Smedbygården gör vi det vi säger att vi ska göra och vi mår bra på jobbet.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Smedbygården

Placering

Österåker

Kontaktperson

Consolaris AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons