Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sommarvikarie Björkhagens hemtjänst

HEMTJÄNST BJÖRKHAGEN · Stockholm

·

Ansök senast 31 maj (22 dagar kvar)

Ansök via mejl

Björkhagens hemtjänst är ett privat bolag som utför hemtjänst i ordinärt boende åt äldre och funktionshindrade i stadsdelen Skarpnäck. Verksamheten är väletablerad i området och har ett mycket gott renommé. Inför sommaren då våra duktiga medarbetare kommer ha semester söker vi ett flertal nya medarbetare för tjänstgöring dagtid, kvällstid och helger under perioden 10 juni tom 31 augusti med möjlighet till förlängning året ut. Vi söker dig som är positiv, lyhörd och ansvarstagande. Ett professionellt förhållningssätt och engagemang är viktigt i uppdraget,

Gymnasieutbildning inom vård/omsorg eller annan utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Erfarenhet ifrån arbetet inom äldreomsorg är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Arbetet ställer höga krav på att kunna utrycka sig på svenska språket både i tal och skrift.

Arbetet är till stora delar ett ensamarbetet, vilket medför att du är självständig och kan fatta egna beslut. Samtidigt ingår du i ett arbetslag och det är viktigt att du kan samarbeta och bidra till att helheten fungerar.

Cykel och bil är viktiga arbetsredskap för oss, vilket medför att du måste vara bekväm med att ta dig fram på cykel ,körkort är meriterande.


Dina arbetsuppgifter:

- Bistå vårdtagare med beviljade insatser enligt Socialtjänst lagen tex. städning, inköp, tvätt, personlig omvårdnad och mathållning.

- Rapportera förändringar i vårdbehov och/eller hälsotillstånd till arbetsledaren.

- Inneha ett helhetsansvar för vårdtagarens välmående.

- Utföra arbetsuppgifter enligt delegering tex medicin givning.

- Dokumentation

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

HEMTJÄNST BJÖRKHAGEN

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Björkhagens Hemtjänst AB

Ansök via mejl