Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sommarvikariat inom hemtjänst

Hemma & Trygg AB · Varberg · Ansök senast 28 apr.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nu söker vi sommarvikarier inom hemtjänsten!

Hemma & Trygg består av hemtjänst och vi har funnits sedan 2007. Vi erbjuder våra medarbetare kollektivavtal och möjlighet till kompetensutveckling och utbildningar inom branschen för att öka din trygghet och utveckling. Om du skulle bli en del av vår grupp vill vi att just du ska känna dig viktig och betydelsefull för att vårt arbete inom hemtjänsten är ett väldigt viktigt och meningsfullt som ger våra äldre högre livskvalité.

Vårt värdegrundsarbete uttrycker de viktiga punkter om; alla människors lika värde, ett gott bemötande, ett fördomsfritt agerande och vikten av att ta hänsyn till människors olikheter. Vi är lyhörda och prioriterar alltid kundens behov och lyssnar till varje medarbetares synpunkter för en mer hållbar miljö för att utvecklas och bli ett ännu bättre hemtjänstföretag. Våra riktlinjer är: trygghet, kunskap, personligt engagemang och flexibilitet vilket präglar hela vår verksamhet.

Vi söker dig som är:

Om du är utbildad undersköterska eller vårdbiträde är det meriterande men det är inte ett krav för sommarvikariat. Erfarenhet inom hemtjänst är också meriterande.

Det är viktigt att du tycker om att arbeta självständigt och kan fatta egna beslut utifrån våra riktlinjer och rutiner. Att du är lösningsfokuserad och ser möjligheter.

Dina arbetsuppgifter

Efter att kunden har fått sitt bistånd beviljat utförs insatserna enligt Socialtjänstlagen. Dina arbetsuppgifter är: omvårdnad och service utifrån det individuella behovet. Du ska utföra medicinska insatser efter delegation.

Vår målsättning är kundens välbefinnande, att ständigt bemöta kunden med respekt för hennes/hans självbestämmande. Arbetet utförs i form av ett rehabiliterande förhållningssätt.

Våra kunder finns i Varbergs tätort och tillhörande landsbygd. Arbetstid är fördelat på dag, kväll och helg. Arbetsinsatser registreras på IntraPhone via mobiltelefon. Du ska utföra medicinska insatser efter delegation.

Kvalifikationer

Du ska vara självständigt, flexibel vid snabba förändringar i arbetet och kunna samverka i arbetsgruppen. Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Körkort B är ett krav.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Verksamhetschef: Katrina Uddén

katrina@hemma-trygg.se

Feime Bajraktari: feime@hemma-trygg.se

Telefon: 073-5408497 och 0737279682


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Hemma & Trygg AB

Placering

Varberg

Kontaktperson

Hemma & Trygg AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons