Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sommarvikariat chaufför (B-körkort)

Prowork Bemanning AB · Stockholm · Ansök senast 3 juni

Heltid · Säsongsjobb

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om jobbet

Nu letar vi efter en ny kollega till vår kund. Arbetet utgår går från Huddinge med körningar kring hela Stockholm. Du kommer att leverera rent gods och hämtar smutsigt gods för tvätt.

Uppdraget sträcker sig under vecka 26-33 och arbetstiderna är mån-tors: 06.00-15.15 samt fredagar: 06.00-13.45.

Om Kunden

Vår kund är verksamma inom tvätteribranschen och har sin verksamhet i Huddinge.

Om dig

Vi söker dig som som är en säker och trygg förare, som är bekväm att köra i stadsmiljö. Då det förekommer kundkontakt är det viktigt att du behärskar det svenska språket.

Känner du att det här passar in på dig? Skicka gärna in din ansökan med CV och personligt brev till oss redan idag till jobb@prowork.se

Om Prowork

Prowork är en auktoriserad bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013 och är verksamma inom Bygg & Anläggning, Industri och Fastighet varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum. Vi är belägna i både Stockholm och Göteborg, men är verksamma i hela landet.

Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Prowork Bemanning AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Prowork Bemanning AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons