Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sommarteknolog till Seco Tools (uppdrag 2)

Sommarteknolog till Seco Tools (uppdrag 2)

Seco Tools · Fagersta · Ansök senast 14 feb.

Heltid · Säsongsjobb

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Seco Tools är en ledande tillverkare av produkter inom skärande metallbearbetning och tillsammans med våra kunder utvecklar vi morgondagens lösningar. Vi en företagskultur som symboliseras av genuin familjeanda och ett personligt engagemang i våra kunders vardag. Vår starka värdegrund ger oss också en gemensam syn på verksamheten vilket förenar våra medarbetare över både geografiska och kulturella gränser.

Bakgrund och syfte med uppdraget

Hårdmetallskär tillverkas med pulvermetallurgi. På pressavdelningen skrotas i dagsläget både pulver och grönkroppar i en central skrotningsstation och för att möjliggöra bättre sortering krävs en ny uppsamlingsmetodik. Då hårdmetallpulver är klassat som hälsovådligt är det av högsta vikt att en ny uppsamlingsmetod inte orsakar ökad dammhalt i produktionslokalen eller lokalt runt uppsamlingen.

Arbetsbeskrivning:

I det här uppdraget kommer du att designa och ta fram en prototyp för sorterad uppsamling av hårdmetallpulver och grönkroppar. Arbetet kommer att utföras inom Seco Tools R&D-avdelning i Fagersta.

Din profil

Vi söker dig som studerar design eller har tidigare erfarenhet av prototypframtagning. Du behöver också kunna tala och skriva flytande på svenska.

Omfattning

Sommarteknologperioden omfattar 12 veckor och det finns utrymme för ytterligare tid om det är möjligt. Placeringsorten är Fagersta.

På Seco är vi övertygade om att mångfald leder till en bättre omgivning för våra anställda, vårt företag och våra kunder och vi ser fram emot att träffa dig!

Kontaktinformation

För mer information om det här sommarteknologuppdraget är du välkommen att kontakta:

Rekryterande chef Tomas Persson, tomas.persson@secotools.com, 0223-402 93

Rekryterare Sabina Skjöld, sabina.skjold@sandvik.com, 026-26 12 08

För övriga frågor kan du kontakta HR Services på telefon 020-26 14 44.

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-02-14. Läs mer om Seco Tools och ansök via www.secotools.com/vacancies (jobb-id: R0023821).

Vi har tagit ställning till vilka rekryteringskanaler och vilken typ av marknadsföring vi vill använda och undanber oss därför vänligt men bestämt ytterligare kontakter.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Seco Tools

Placering

Fagersta

Kontaktperson

SECO Tools AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons