Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sommarteknolog Rock Tools i Sandviken

Sandvik Mining and Rock Solutions - Sandviken · Sandviken

·

Ansök senast 14 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Sandvik Mining and Rock Solutions erbjuder nu en sommarteknologtjänst inom division Rock Tools i Sandviken. Som en världsledande leverantör av utrustning och service inom gruv- och anläggningsindustrin är vi lika stolta över vår historia som vår vision. Med 150 år i bagaget har vi rätt kunskap för att erbjuda de lösningar våra kunder behöver för att lyckas i sin dagliga verksamhet och med stort driv och siktet inställt på framtiden utvecklar vi hela tiden ny teknik.

Bakgrund och syfte

Avdelningen Roterande, där Rotary & Raiseboring ingår, producerar främst stora borrkronor och cuttrar. Inom Rotary är produktionen uppdelad i tre flöden - Mjuka, Hårda och Avslut - medan det inom Raiseboring endast är ett flöde. Det är många steg i processen innan vi når slutprodukten, och det är viktigt att vi gör rätt från början för att vi ska kunna säkerställa att slutprodukten har den kvalitet och de egenskaper våra kunder vill ha.

Som ett led i detta kvalitetsarbete behöver vi säkerställa att vi alla arbetar på samma sätt genom att tydliggöra våra instruktioner och se till att de speglar det arbetssätt som är det bäst kända. Det underlättar också upplärningen av nya medarbetare. Vi vill nu ha hjälp att modernisera våra instruktioner med hjälp av videoinstruktioner och gamification och ser att det här kan vara en bra uppgift för en nyfiken och driven sommarteknolog med rätt kunskaper.

Genom detta uppdrag lär vi känna dig som person och medarbetare, men vi utmanar också oss själva att ta hjälp med att närma oss detta spännande område. Målet med uppdraget är att välja ut ett antal instruktioner, sätta ett arbetssätt och slutföra de utvalda instruktionerna.

Arbetsbeskrivning

Du börjar med att genomföra en nulägesanalys på de processer och instruktioner vi har idag. Nästa steg är att identifiera en instruktion/process per flöde och skapa instruktioner till dessa. Baserat på vad du lärt dig om våra processer lämnar du sedan förslag på hur vi kan ta det vidare och väva in detta som en del av introduktionen av nya medarbetare eller när vi lär upp befintliga medarbetare i nya processer. Slutligen redovisar du instruktionerna och resultatet i rapportform och presenterar ditt arbete på ett seminarium.

Din profil

Du går en högskole- eller universitetsutbildning som är relevant för uppdraget och vi kan tänka oss olika studieinriktningar. Däremot behöver du ha goda kunskaper inom förbättringsarbete, processer och instruktioner och det är en fördel om du har ett brinnande intresse för gaming. Du gillar att arbeta i team, men har också ett eget driv och kan jobba självständigt. Då vi jobbar i Sverige men tillhör en global koncern är det viktigt att du har goda kunskaper både inom svenska och engelska.

Omfattning

Sommarteknologperioden startar i början av juni och placeringsorten är Sandviken.

Kontaktperson

För mer information om just det här sommarteknologuppdraget är du välkommen att kontakta:

Rekryterande chef Fredrik Alsenlid, fredrik.alsenlid@sandvik.com, 070-205 53 92

Rekryterare Sabina Skjöld, sabina.skjold@sandvik.com, 026- 26 12 08

Ansökan

Välkommen att skicka din ansökan senast 2021-02-14. Läs mer om Sandvik Group och ansök via home.sandvik/karriar, (jobb ID: R0023269).

Vi har tagit ställning till vilka rekryteringskanaler och vilken typ av marknadsföring vi vill använda och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare och rekryteringssajter.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Sandvik Mining and Rock Solutions - Sandviken

Placering

Sandviken

Kontaktperson

SANDVIK AB