Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sommarreportrar och redaktörer till Norran

Norran · Skellefteå · Ansök senast 28 feb.

Heltid · Säsongsjobb

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Norran rapporterar, granskar, livesänder, analyserar och berättar om allt från viktiga samhällsfrågor till sport, nöje och livsöden. Vi hjälper människor att få information och insikter för att kunna hänga med i vad som händer och ta välgrundade beslut, och vi är en plattform för den lokala debatten. Nu söker vi flera nyfikna journalister som vill hålla ställningarna under sommaren. Vill du vara med och göra viktig lokaljournalistik för norra Västerbotten?


Vår ambition är att vara först med händelsenyheter och bäst på att förklara sammanhangen. Som sommarvikarie blir du en del av vårt dedikerade redaktionella team som jobbar med såväl papperstidningen och e-tidningen som det digitala flödet på norran.se.


I jobbet får du möta många olika människor i vårt område, skriva både nyheter och reportage, fota och gärna filma, och det finns stort utrymme för dina egna idéer och uppslag. Vill du arbeta som redaktör för insändar-, debatt- eller familjesidorna ansvarar du för att paketera material till våra tidningssidor och presentera det på webben. På Norran jobbar du i digitala publiceringsverktyg och mot uppsatta mål för innehåll, trafik och konverteringar.


Vem är du?

Vi söker dig som har en påbörjad eller avslutad journalistutbildning från universitet, högskola eller folkhögskola, är idérik, noggrann och ansvarstagande och har goda kunskaper i det svenska språket. Har du fotovana är det ett stort plus. B-körkort är ett krav.


Du kan söka sommarvikariat på nyhetsredaktionen, sportredaktionen och som sidredaktör på centralredaktionen i Skellefteå, eller som lokalreporter i Malå eller Norsjö. Störst behov av vikarier är det vecka 25-32.


Vi eftersträvar jämställdhet och mångfald och värdesätter därför sökanden med skilda bakgrunder och erfarenheter.

Ansök genom att skicka oss ditt cv och några ord om dig själv, vad du helst vill jobba med och vilka perioder som passar dig bäst.



Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Norran

Placering

Skellefteå

Kontaktperson

Norr Media AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons