Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sommarpersonal till Mixum i Motala

Mixum AB · Motala · Ansök senast 30 juni

Heltid · Säsongsjobb

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om företaget

Mixum är det tidigare familjeföretaget som vuxit upp till att bli en modern och mångsidig matproducent med mer än 100 anställda och en viktig del av Greenfood koncernen med verksamhet i 7 länder. Mixum levererar bland annat pastablandningar, majonnäsbaserade röror, qunioasallader, ägg, vegangrytor och mycket mer till hela Norden, Frankrike och Tyskland.

Just nu söker vi flera duktiga medarbetare till produktionen och lagret på Mixum. Är du en person med positiv inställning och stort engagemang? Har du erfarenheter från arbete inom livsmedelsproduktion, storkök eller restaurangbranschen? Eller har du helt enkelt ett stort intresse inom mat? Då är det dig vi söker!

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill sommarjobba inom lager och livsmedelsproduktionen. På lagret arbetar du med in-och-utleverans av varor, du jobbar med orderhantering och även truckkörning förekommer. Du arbetar under stor del av dagen i kylrum så att matvarorna uppfyller rätt hållbarhet och kvalité. I produktionen är arbetsuppgifterna varierande, allt från att hämta och lämna produkter, kokning, stekning, tillagning av färdigrätter och beställningsvaror, förpacka produkter samt fylla på med livsmedelsprodukter.

Formell kompetens
  • God språk- och läsförståelse i svenska
  • Framåt och självgående person
  • Hyfsad fysik då det förekommer en del tyngre arbetsuppgifter
  • God samarbetsförmåga
  • B-körkort
  • Truckkort ser vi som meriterande
  • Kunna arbeta i kyla
Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du har en god social kompetens, tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har lätt för att arbeta både självständigt samt i grupp. Du är kvalitetsmedveten och värdesätter ordning och reda samt en ren och fräsch arbetsplats. Vi tror att du är noggrann och mån om att göra ett bra jobb som du kan vara stolt över. Du är flexibel, driven och har en blick för vad som behöver göras. Vi ser gärna att du har en bakgrund från arbete med livsmedel och har en god förståelse för vikten av hygien och hantering av olika typer av livsmedel.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Anställningsform: Visstidsanställning/Behovsanställning

Omfattning: Heltid, 2-skift

Tjänstgöringsort: Motala

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Mixum AB

Placering

Motala

Dela jobbannonsen

Anmäl annons