Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sommarpersonal till bilburen hemtjänst

Kronobergs Hemvård AB · Växjö · Ansök senast 13 feb.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Kronobergs Hemvård är privat utförare av hemtjänst. Vi är en bilburen hemtjänst, vilket under regniga dagar brukar uppskattas extra mycket av våra medarbetare, och vår kvälls- och nattpersonal känner sig också tryggare.

Vi söker nu hemtjänstpersonal till sommaren. Du ska kunna börja bredvidgång redan nu under våren samt kunna arbeta 20 juni till 14:e augusti.

Hos oss arbetar du varierande dagar och tider. Som person är du ansvarsfull, tålmodig, noggrann och omtänksam. Du är lyhörd för kundernas behov och positiv till att lösa de situationer som uppstår. Som medarbetare hos oss är du företagets förebild och lever efter våra värderingar.

Arbetet i hemtjänsten är varierande, och du behöver ha läkemedelsdelegering för att kunna utföra dina arbetsuppgifter. Medicin-givning, skötsel av hygien, hemstädning, ta med kunden på promenader och hjälpa till med inköp är några exempel på vad arbetsuppgifterna kan vara.

All vår kompetens finns samlad under ett tak. Verksamhetschef, sjuksköterskor och samordnare arbetar nära varandra, och sitter i samma lokal som hemtjänstpersonalen utgår ifrån. Du arbetar mestadels självständigt men behöver vara flexibel och ha god samarbetsförmåga med övriga kollegor.

Vi rekryterar nya medarbetare med omsorg. Erfarenhet av hemtjänst är en merit men vi lägger framför allt stor vikt vid personlig lämplighet. Alla våra medarbetare måste visa körkort och utdrag ur polisens belastningsregister samt skriva sekretess- och hygienavtal.

Krav för att vara behörig till att ansöka denna tjänsten är att du har examensbevis från gymnasiet, har B-körkort samt talar och skriver svenska språket obehindrat. Dessa krav gäller oavsett hur mycket meriterande erfarenhet du har.

Din ansökan ska innehålla cv och personligt brev (ofullständiga ansökningar behandlas ej). Rekryteringen sker löpande. Vi återkommer till dig om du är aktuell för intervju. Om du inte hör något från oss har du tyvärr inte gått vidare till intervju.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Kronobergs Hemvård AB

Placering

Växjö

Kontaktperson

Kronobergs Hemvård AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons