Sommarpersonal Laboratorieassistent

AB Åbro Bryggeri · Vimmerby

·

Ansök senast 28 feb. (1 dag kvar)

Åbro Bryggeri är ett av Europas modernaste bryggerier som har anor och traditioner sedan 1856. Som anställd på Åbro Bryggeri kan du förvänta dig en säker arbetsmiljö och en positiv stämning, vilket vi sätter stort fokus på. Vi vill att varje medarbetare ska känna sig respekterad och uppskattad samt känna att det finns möjlighet till utveckling. Vi på Åbro Bryggeri arbetar utifrån våra kärnvärden, vilka är enkelhet, ärlighet och långsiktighet.


Till vårt laboratorium i Vimmerby söker vi en laboratorieassistent. I arbetet som laboratorieassistent ingår bland annat att analysera råvaror, halvfabrikat och färdiga produkter kemiskt och fysikaliskt. Till detta kommer även beredning av lösningar, instrumentvård, rapportering av analysvärden till interna och externa mottagare samt koncentrationsbestämning av tvättlösningar.

Som person bör du ha god förmåga arbeta självständigt. Därutöver måste du ha ett välutvecklat ordningssinne, vara serviceinriktad, flexibel, stresstålig och noggrann samt ha förmåga att kunna fatta snabba beslut.

Du som söker bör ha en gymnasieutbildning med inriktning mot naturvetenskap. Datorvana och goda kunskaper i Office-paketet är meriterande.

Tjänsten är tidsbegränsad under sommarperioden med tillsättning enligt överenskommelse.


Ytterligare information om tjänsten ger laboratoriechef Maria Johansson, tfn: 0492 – 75372 eller maria.johansson@abro.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AB Åbro Bryggeri

Placering

Vimmerby

Kontaktperson

AB Åbro Bryggeri