Jobbsafari är en del avschibsted logo

sommarkock

HÄLLEVIKS HAVSBAD · Sölvesborg · Ansök senast 10 feb.

Deltid · Säsongsjobb

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Hälleviks Havsbad är ett anrikt klassiskt sommarhotell med plats för ca 125 gäster. Våra gäster bor i självhushållslägenheter eller i hotellrum med enklare standard. Vi har en restaurang med ca 95 sittplatser och fullständiga rättigheter. Hälleviks Havsbad är ett mycket aktivt hotell och våra gäster är idrottsgrupper, golfspelare, deltagare i våra olika temaveckor samt semestergäster. Vi har också mycket bröllop och fester under för- och eftersäsong.

Vi söker nu extrakock till hotellets restaurang. Du bör ha ekonomiskt tänkande och hantera råvaror på ett lämpligt sätt. Du bör ha erfarenhet från a la carte och kunna laga hemlagad husmanskost.

Bifoga referenser och betyg i din ansökan. Vi behandlar inte ansökningar som ej uppfyller sökkraven.

Välkommen med din ansökan och till ett sommarjobb i en underbar miljö med fantastiska medarbetare. Hälleviks Havsbad är ett anrikt klassiskt sommarhotell med plats för ca 125 gäster. Våra gäster bor i självhushållslägenheter eller i hotellrum med enklare standard. Vi har en restaurang med ca 95 sittplatser och fullständiga rättigheter. Hälleviks Havsbad är ett mycket aktivt hotell och våra gäster är idrottsgrupper, golfspelare, deltagare i våra olika temaveckor samt semestergäster. Vi har också mycket bröllop och fester under för- och eftersäsong.


jobbjustnu#

Övernattningsrum finns om du vissa dagar behöver stanna kvar.


Omfattning 50-75%

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

HÄLLEVIKS HAVSBAD

Placering

Sölvesborg

Kontaktperson

Svenska Järnvägsmännens Semesterhemsförening Up

Dela jobbannonsen

Anmäl annons