Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sommarjobb/extrajobb i vårt Kundcenter

Mölndalsbostäder AB · Mölndal · Ansök senast 28 feb.

Heltid · Säsongsjobb

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker dig som vill ge den bästa kundupplevelsen!

Om uppdraget

Arbetet som kundcentermedarbetare innebär roliga och lärorika arbetsuppgifter i en kundnära roll där mötet sker via personliga besök, via telefon, mejl eller sociala medier. Frågorna från kunderna kan röra allt från serviceanmälan på en dörr till frågor om betalning eller nyckelutlämning. Hos oss får du viktiga erfarenheter med dig i din kommande karriär inom vår bransch.

Om dig

Vi vill att du är serviceinriktad, kommunikativ, ansvarsfull och positiv. Eftersom vi arbetar i olika system är det viktigt att du har en god IT-vana. Du har förmåga att snabbt sätta dig in i kundernas situation och skapa förtroende.

Det är meriterande om du har en pågående utbildning inom bostads- eller fastighetsbranschen. Du kommunicerar obehindrat på svenska i både tal och skrift och har en avslutad gymnasial utbildning.

Ansökan och kontaktperson

Vi tar emot ansökningar fram till den 28 februari 2021 men skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Anställningen avser heltid under veckorna 27-32. Vi ser gärna att du kan påbörja arbetet hos oss redan under våren 2021 för att även kunna ha möjlighet att extraarbeta innan sommaren.

Har du några frågor kontakta gärna Evelina Johnson, Chef Kundcenter, på 031-720 84 81 eller evelina.johnson@molndalsbostader.se

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare. Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryteringsföretag och försäljare av ytterligare annonsering.


Om arbetsgivaren - Mölndalsbostäder AB

Mölndalsbostäder AB är ett allmännyttigt bostadsbolag som äger och förvaltar ca 3 900 lägenheter och 140 lokaler i Mölndal. Vi är ca 85 medarbetare som målinriktat arbetar för att nå vår vision – att ständigt utvecklas till ”En bättre värd i Mölndal”. Mölndalsbostäder är en samhällsbyggare som bidrar till att stärka stadens utveckling. Med hög kompetens bygger, äger och förvaltar vi fastigheter som erbjuder boende för alla livets olika faser.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Mölndalsbostäder AB

Placering

Mölndal

Kontaktperson

Ls Jobbet AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons